ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Contrar narațiunii oficiale (și, prin urmare, credinței populare), injecțiile COVID nu au nicio siguranță demonstrată. În episodul 298 al emisiunii The Highwire, Del Bigtree îl intervievează pe avocatul Aaron Siri despre diferitele procese pe care firma sa le-a intentat pentru a anula obligativitatea vaccinării împotriva COVID. Acest interviu a fost publicat de TheEpochTimes, preluat de la pagina oficială Mercola.ro.

Siri descrie o depoziție recentă a Dr. Kathryn Edwards, un vaccinolog de renume mondial care a făcut parte din Comitetul de monitorizare a siguranței datelor (DSMB) al Pfizer. Acest comitet format din cinci membri a supravegheat siguranța vaccinului Pfizer. Un DSMB ar trebui să fie un grup independent de experți, a cărui responsabilitate este de a monitoriza siguranța pacienților și datele privind eficacitatea tratamentului în timpul unui studiu clinic. 
 
Comitetul de monitorizare a siguranței nu foarte independent al Pfizer

După cum a menționat Siri în depoziție, din moment ce DSMB ar trebui să fie independent, este extrem de important ca toți membrii acestui consiliu să nu aibă niciun potențial conflict de interese și să fie, de fapt, cu adevărat independenți față de compania farmaceutică al cărei produs îl evaluează. În cazul lui Edwards, aceasta a fost consilier plătit de Pfizer înainte de a fi angajată (de Pfizer) pentru a face parte din DSMB în cazul COVID. Potrivit lui Edwards, acest fapt este irelevant, deoarece această relație anterioară nu a influențat activitatea pe care a desfășurat-o în cadrul consiliului. „Spun ceea ce cred pe baza expertizei mele", a declarat ea pentru Siri. „Așadar, nu credeți că stimulentele financiare pot influența în vreun fel judecata oamenilor?". a întrebat Siri. „Nu îmi influențează judecata, domnule", a răspuns ea. „Atunci de ce să avem un DSMB independent?". a întrebat Siri. „De ce nu are Pfizer doar câțiva dintre angajații săi în el?".

„Pentru că suntem independenți; suntem independenți față de Pfizer în această evaluare", a răspuns ea. Dar cum ar putea fi "independent" un comitet consultativ independent dacă membrii au relații anterioare cu compania? O altă informație demnă de luat în seamă din acea depoziție a fost comentariul lui Edwards că a analizat „o mulțime de reacții și evenimente adverse" din studiul COVID . Cu toate acestea, publicului i s-a spus în permanență că nu există reacții adverse. Așadar, la ce se uita ea? Și de ce, dacă au existat „o mulțime de reacții", DSMB a concluzionat că nu există probleme de siguranță? Desigur, știm cel puțin o parte din ceea ce a analizat. Au fost publicate documente ale studiului Pfizer1 care arată că firma a adunat nouă pagini de un singur rând de „evenimente adverse de interes special" (a se vedea paginile 30 până la 382), inclusiv 1 223 de evenimente cu rezultate fatale numai între 1 decembrie 2020 și 28 februarie 2021. Un denunțător care a lucrat la studiul Pfizer din faza 3 a ieșit la iveală cu dovezi care arată că datele au fost falsificate, pacienții au fost dezvăluiți, iar urmărirea efectelor secundare raportate a rămas mult în urmă. De ce nu a preocupat DSMB niciuna dintre aceste probleme? A fost din cauză că nu a existat cu adevărat un DSMB independent?

Ce au dezvăluit datele autopsiei germane
 
Într-un articol din Substack de la mijlocul lunii decembrie 2022, autorul anonim care poartă pseudonimul „A Midwestern Doctor" a trecut în revistă datele autopsiei germane, care demonstrează: 

  • Prezența unei „inflamații tisulare foarte neobișnuite" la persoanele care au murit la scurt timp după ce au primit injecția. După cum notează autorul, „Patologii nu observaseră acest fenomen înainte de vaccinurile COVID-19 și bănuiau că această inflamație va fi fatală".
  • Prezența proteinei COVID spike în țesuturile persoanelor decedate, în timp ce o altă parte esențială a virusului SARS-CoV-2 era absentă. Acest lucru sugerează că virusul propriu-zis nu a fost o parte a problemei; singura sursă posibilă a proteinei spike a fost injecția.
  • Cel mai recent și „cel mai definitiv" studiu pe această temă, potrivit A Midwestern Doctor, a examinat 35 de persoane care au murit în termen de 20 de zile de la administrarea injecției COVID. În urma unei autopsii amănunțite, s-a stabilit că 10 dintre persoanele decedate au murit din alte cauze decât injecția.
  • Dintre cei 25 rămași, majoritatea au murit din cauze care, în general, au fost frecvent legate de vaccinare. Cinci au murit din cauza miocarditei, care ar putea fi potențial legată de injecție. În trei dintre aceste cinci cazuri, s-a stabilit că injecția COVID a fost cauza definitivă a miocarditei care a dus la decesul lor.
  • După cum notează A Midwestern Doctor, „Aceste rezultate sunt foarte importante pentru condamnarea vaccinurilor, dacă se poate dovedi, de asemenea, că un număr mare de decese neașteptate au loc în urma vaccinării". Se pare că exact asta ne spun datele privind mortalitatea în exces.

Datele furnizorilor de asigurări germani arată o creștere a numărului de vizite la medic

A Midwestern Doctor citează, de asemenea, date de la furnizorul german de asigurări de sănătate, BKK, care acoperă aproximativ 10,9 milioane de germani. Unul dintre membrii consiliului de administrație al BKK, Andreas Shöfbeck, a descoperit tendințe îngrijorătoare în datele lor, pe care le-a trimis Institutului Paul-Ehrlich, o agenție a Ministerului Federal al Sănătății din Germania. Cu toate acestea, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită în epoca cenzurii COVID, așa că Shöfbeck a fost demis sumar din consiliu, drept mulțumire pentru contribuția sa la sănătatea și siguranța publică. Setul de date BKK a arătat că 2,05% dintre beneficiarii vaccinului COVID au solicitat asistență medicală ulterior vaccinării. Un medic din Midwestern continuă:

„Acest semnal de alarmă îngrijorător a determinat ... AfD [Alternativa pentru Germania, un partid politic conservator] ... să depună echivalentul german al FOIA [Freedom of Information Act request] pentru restul datelor de asigurare ...Recent, AfD a obținut datele AOK Sachsen-Anhalt, care, odată analizate, au demonstrat că multe dintre afecțiunile pe care le asociem cu leziunile COVID-19 au crescut vizibil atunci când a început campania de vaccinare ... [C]ondițiile care au crescut de cinci ori sau mai mult au fost:"
 

Cel mai mare set de date privind asigurările relevă creșterea numărului de decese subite

Cel mai mare set de date privind asigurările de sănătate legale de la KBV, care cuprinde 72 de milioane de germani, arată o creștere masivă a numărului de decese subite și neașteptate după introducerea vaccinurilor COVID. Graficul următor provine dintr-o prezentare făcută în cadrul unei conferințe de presă de către analistul de date Tom Lausen (a se vedea videoclipul de mai jos; este în limba germană, dar puteți activa subtitrările în limba engleză). La conferința de presă nu a participat nicio media mainstream.




VIDEO
 
 
 
 
 După cum a remarcat A Midwestern Doctor:

„... unul dintre modurile în care persoanele au analizat schimbările neobișnuite ale stării de sănătate în urma campaniilor de vaccinare a fost acela de a evalua cât de mult se situează în afara intervalului de variație așteptat ..Am făcut un calcul rapid pentru graficul de mai sus și am constatat că creșterea din 2021 de la 2016-2020 a fost de 37,7σ [sigma], în timp ce cea din 2022 a fost de 41,0σ. Aceasta este o chestiune destul de mare (raritatea unui eveniment care se întâmplă din întâmplare crește exponențial pe măsură ce σ crește). Pentru context, un eveniment de 7σ are o șansă de 1/390,632,286,180 de a se produce spontan (se crede că se produce o dată la un miliard de ani) ... (nu am reușit să găsesc o referință privind probabilitățile pentru evenimentele σ chiar mai mari observate aici). Având în vedere aceste cifre, este foarte greu de susținut că aceste evenimente nu au fost cauzate de ceva. În această privință, suntem, de asemenea, destul de norocoși că, deși vaccinurile au fost lansate în grabă pe piață într-o perioadă de timp mult prea scurtă pentru a stabili siguranța, acest proces a durat totuși un an. Datorită acestui decalaj, este posibil să se respingă argumentul citat în mod obișnuit că aceste schimbări s-au datorat COVID-19 sau blocajelor, deoarece acestea au avut loc abia în 2020 ..."

Creștere dramatică a numărului de decese legate de inimă

Lausen a prezentat, de asemenea, un grafic pentru decesele germane pe trimestru care implică probleme cardiace. Aceste șase coduri din certificatele de deces corespund toate unor „morți subite" cu cauză cardiacă. După cum puteți vedea, mortalitatea legată de inimă a crescut de peste două ori în primul trimestru din 2021 față de anul precedent și aproape s-a triplat față de media pe cinci ani.
 
 
 G


Unii au argumentat că, din moment ce puține vaccinuri au fost administrate la începutul anului 2021, decesele legate de inimă nu ar fi crescut până în al doilea trimestru, dacă ar fi existat o corelație între cele două. Cu toate acestea, alte date arată că a existat o creștere rapidă a dozelor de injecție COVID administrate în primul trimestru al anului 2021 (a se vedea graficul de mai jos), astfel încât nu este exclus să existe o corelație.
 
 
 

De asemenea, ca și în cazul mortalității din toate cauzele, faptul că decesele legate de inimă NU au înregistrat un vârf în cursul anului 2020 sugerează că COVID-19 nu a avut nimic de-a face cu creșterea care a avut loc în primul trimestru al anului 2021.
 

Un analist de date solicită încetarea imediată a injecțiilor COVID

În încheierea prezentării sale, Lausen solicită suspendarea imediată a injecțiilor COVID până când corelația dintre injecții și deces poate fi exclusă în mod concludent. De asemenea, el solicită:

  • Autopsii la toți cei care au murit subit pentru a determina la ce se datorează creșterea masivă a numărului de cazuri
  • Înregistrarea obligatorie a statutului vaccinului COVID pentru toate persoanele decedate și a mărcii utilizate, precum și publicarea periodică a acestor date
  • evaluarea imediată a datelor KBV de către autoritățile sanitare germane
  • Informarea tuturor medicilor și a populației în general cu privire la creșterea numărului de boli raportate după administrarea vaccinului
  • Publicarea periodică a datelor KB e V legate de datele privind injecția COVID deținute de Institutul Paul Ehrlich și de Institutul Robert Koch (institutul de sănătate publică din Germania). După cum se observă într-o serie de postări pe Twitter ale lui Chris Martenson Ph.D.:

„Dacă ai fost vaccinat și ai impresia că te-ai îmbolnăvit mai des decât prietenii tăi nevaccinați, impresia ta este corectă ... Singurul răspuns rațional, științific, etic și moral este #StopheShotsNow pentru toți cei sub 50 de ani care sunt sănătoși. Orice altceva este profit, politică sau eșec personal. Sau agresiune și/sau omucidere, dacă ești medic".

Guvernatorul Floridei solicită o anchetă a Marelui Juriu

Am trecut în revistă datele privind efectele secundare și mortalitatea excesivă din SUA în mai multe articole anterioare, iar guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a făcut recent ceea ce mulți dintre noi au cerut în lumina acestor date. La 13 decembrie 2022, el a solicitat Curții Supreme din Florida o anchetă a marelui juriu la nivel de stat privind infracțiunile și neregulile comise împotriva locuitorilor din Florida în legătură cu injecțiile COVID-19. Potrivit comunicatului de presă al guvernatorului:

„Industria farmaceutică și FDA au refuzat să elibereze date la nivel de pacient pentru cercetătorii independenți. Între timp, vaccinurile COVID-19 produse de Pfizer și Moderna au primit aprobarea FDA pentru pacienți pediatrici și adulți și continuă să fie comercializate ca fiind sigure și eficiente, chiar dacă vaccinurile nu previn transmiterea, iar evenimentele adverse au fost minimizate și ignorate de către administrația Biden și Big Pharma. Ca răspuns, guvernatorul DeSantis a depus o petiție pentru a institui un mare juriu la nivel de stat pentru a investiga crimele și neregulile din Florida legate de vaccinurile COVID-19 și pentru a recomanda în continuare metode de aplicare a legii."

Florida înființează un comitet independent pentru sănătate publică

DeSantis implementează, de asemenea, supravegherea autopsiei morților subite post-vaccin și a înființat un Comitet de Integritate în Sănătatea Publică, un grup independent de cercetători experți  „însărcinat cu evaluarea deciziilor, recomandărilor și îndrumărilor federale legate de sănătatea publică și de asistența medicală ... pentru a se asigura că politicile de sănătate publică din Florida sunt adaptate la comunitățile și prioritățile din Florida. Comitetul, care va fi supervizat de chirurgul general al Floridei, Dr. Joseph Ladapo, este format din următorii membri: Dr. Joseph Ladapo:

Jay Bhattacharya, MD, Ph.D.
Martin Kulldorff, Ph.D.
Tracy Beth Høeg, MD, Ph.D.
Joseph Fraiman, MD
Christine Stabell Benn, MD, doctor în medicină
Bret Weinstein, dr.
Steven Templeton, doctor în științe medicale
După cum se menționează în comunicatul de presă al guvernatorului:
 
„Administrația Biden și corporațiile farmaceutice continuă să împingă distribuirea pe scară largă a vaccinurilor cu ARNm asupra publicului, inclusiv asupra copiilor de doar 6 luni, printr-o propagandă necruțătoare, ignorând în același timp evenimentele adverse din viața reală. La masa rotundă de astăzi, guvernatorul și experții din domeniul sănătății au discutat despre datele care acoperă evenimentele adverse grave. Aceste riscuri includ tulburări de coagulare, leziuni cardiace acute, paralizia Bell, encefalita, apendicita și zona zoster.”
 
„Profesioniștii din domeniul sănătății ar trebui să comunice întotdeauna pacienților lor riscurile unei intervenții medicale într-un mod care este adecvat din punct de vedere clinic și care respectă standardele de practică etică. Președintele Biden și Big Pharma au împiedicat complet ca acest lucru să se întâmple - este greșit', a declarat chirurgul general Dr. Joseph Ladapo.