ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Omenirea este distrusă.” afirmă, grav, Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, într-o discuție cu jurnalistul Glen Jung de la portalul independent canadian brightlightnews.com. Binecunoscutul profesor atrage atenția asupra cursei în care a fost adusă omenirea prin introducerea serurilor ARNm care acum au fost aprobate deja și pentru vaccinurile anti-gripale. El arată de ce mor vaccinații, în mod special sportivii, și cum se pot proteja aceștia de moarte subită, într-o conferință internațională la care au participat nume mari din rândul oamenilor de știință proscriși de sistemul anti-uman care domină fiecare țară membră a OMS. El recomandă acestora întreruperea oricărui efort. Este foarte posibil ca acesta să fie motivul real pentru care Simona Halep a anunțat că se retrage, cel puțin pentru anul acesta, înainte de a apărea scandalul nelămurit în care a fost antrenantă, din motive încă obscure. „De aceea este atât de important să facem cunoscute aceste informații, pentru sportivi, pentru copii, pentru toți oamenii foarte răi care au propagat aceasta situație. Sunt malefici. Sunt cu adevarat malefici. Ucid omenirea.”, spune profesorul. De aceea vă încurajăm și noi să transmiteți acest articol către câți mai mulți cunoscuți, pentru a salva ce vieți se mai pot salva.

„Acestea sunt cuvintele de reflecție și îndemnul către omenire ale doctorului Sucharit Bhakdi, virusolog de renume mondial și profesor de microbiologie, care abordează "vaccinurile" Covid-19 bazate pe gene. Prin "controlul minții", psihopații de elită, cu ajutorul unor marionete globale, au insuflat frica de Covid-19 pentru a pune în aplicare un plan meticulos, care a durat zeci de ani, pentru a face din vaccinurile periculoase cu ARNm înlocuitorul tuturor vaccinurilor existente.

Fiți alături de noi în timp ce Dr. Bhakdi detaliază oribilul mecanism imunologic al leziunilor provocate de vaccinuri, rezultând imagini ale țesuturilor afectate de vaccinuri care nu se găsesc în manualele de patologie; și, la fel de important, Dr. Bhakdi dezvăluie sursa rezistenței sale care a lăsat în lacrimi mulți membri ai audienței la discursul său de la Conferința Better Way din Viena, atinși de inspirație și speranță.”, scrie jurnalistul independent în introducerea interviului filmat, din care ActiveNews, prin bunăvoința colaboratoarei noastre benevole, Bodor Gizela, prezintă mai sus (VIDEO ÎN DESCHIDERE) cele mai importante extrase, traduse în română și redate în transcriere și mai jos.

Vedeți și Prof. Dr. Sucharit Bhakdi: Mă tem că dacă vaccinarea continuă vor muri MILIARDE de oameni. Vaccinurile distrug inimile și creierul. Vor distruge omenirea. Iar injectarea copiilor este SATANISM - Răul Absolut! VIDEO tradus în română

Singurul lucru pe care il pot face vaccinurile este sa te omoare. De ce?

G.J.: Doamnelor si domnilor, avem astazi onoarea de a fi aici alaturi de doctorul Sucharit Bhakdi, care a venit la conferinta media ''O cale mai buna de urmat",  unde a vorbit astazi pentru prima data la nivel international pe acest subiect. Domnule doctor Bhakdi, va multumim foarte mult pentru ca sunteti alaturi de noi.

S.B.: Cu multa placere. Am venit la aceasta conferinta, care este prima(pe aceasta tema), deoarece am simtit nevoia de a face astfel, din moment ce lucrurile evolueaza intr-o directie atat de alarmanta. WHO, CDC, FDA, toate autoritatile forteaza lucrurile in directia vaccinarii bazata pe gene,  prin inlocuirea tuturor celorlalte vaccinuri care sunt in mod curent folosite in lume: rujeola, oreion, rubeola, orice alt vaccin, gripa. Cand am auzit acest lucru, ne-am zis: „O, Doamne, tocmai de asta ne temeam inca din iunie'”, cand mi-am exprimat pentru prima data ingrijorarea ca probabil asta urmeaza.

Ceea ce se intampla acum este ca vaccinul corona a cazut incet, incet, in dizgratie, pentru ca oamenii au vazut efectele adverse grave. Ceea ce se intampla acum este ca atentia este deturnata de la vaccinul in sine care este vinovatul,  catre proteina spike. Si se spune: ''O, e din cauza faptului ca vaccinul corona codeaza proteina spike si aceasta este periculoasa'' si bla, bla, bla.

Acum, ca aceasta proteina spike este periculoasa, nu e nici un dubiu, e corect. Dar, nu cadeti in capcana, oameni! Trebuie sa intelegeti ca orice vaccin bazat pe gene va fi periculos si de aceea sunt aici si de aceea explic in aceasta dimineta, pentru prima data.

Si totul se bazeaza pe dovezi, aceasta este o dovada despre care puteti citi in cartile de imunologie, veti vedea.      

Sistemul nostru imun, sistemul nostru imun specific se bazeaza in principal pe limfocite care sunt limfocite T si limfocite B. T si B. Si toate limfocitele seamana intre ele. Dar sunt diferite. Limfocitele T au receptori care sunt ca niste incuietori. Si acesti receptori recunosc cheile. Cheile sunt particele, fragmente dintr-o proteina  care este creata de o celula. Eu sunt o celula si creez ceva care este lipit aici.

Apoi, fragmente din aceasta proteina, precum rumegusul, apar pe camasa mea. Ceea ce se va intampla atunci este ca limfocitul T va recunoaste aceste fragmente, se va atasa de ele si ma va omori pe mine, celula. Acest lucru este valabil si pentru proteinele create de propriul organism, care se numesc proteine proprii. Lucrurile sunt de asa natura ca atunci cand sistemul imun opreste  acest proces in viata de zi cu zi,  aceste limfocite killer care m-ar omori, sunt blocate, asa incat nu vor mai lucra. Sunt date la o parte.

Dar, din chiar momentul in care apar aceste limfocite in corpul bebelusului, ele sunt astfel create incat au incuietori care recunosc cheile tuturor proteinelor care nu sunt proprii: rujeola, oreion, rubeola. Acest lucru ar trebui predat in scoli pentru ca este atat de important sa stim  ca fiecare bebelus se naste cu limfocite, cu limfocite killer care sunt pregatite  sa omoare orice celula care produce proteine straine, proteine care nu sunt proprii.

Genele care sunt injectate in corpul tau daca te vaccinezi, sunt astfel impachetate  incat intra in muschi si prin muschi gasesc o cale catre limfonoduli si apoi catre sange. Ele (genele) nu pot fi oprite asa ca intotdeauna vor ajunge in sange, cele mai multe dintre ele vor intra in sange in cantitate mare. Si sunt miliarde, sunt atat de multe si circula prin fluxul sanguin.

Aceste pachete au proprietatea de a fi preluate de orice tip de celula, daca intra in contact cu ea. Celulele care vor intra intotdeauna in contact cu aceste pachete  sunt celulele care captusesc aceste vase arteriale, venoase si capilare. Aceste vase sunt mari si mici. Dar, contactul cel mai extins, mai intim, va fi cu vasele cele mai mici, cu capilarele. La acest nivel apar germenii atacului asupra propriilor celule deoarece cand aceste celule incep sa produca nu numai proteine spike  dar si alte proteine care nu sunt proprii, limfocitele T vor veni si le vor distruge. In acelasi timp se vor activa celulele B. Celulele B vor incepe sa produca anticorpi impotriva acelor proteine:  spike, proteina virala din rujeola sau oricare alta proteina. Si acei anticorpi vor incepe sa circule in sange. La cateva zile dupa prima vaccinare, dupa zece zile, vor fi acolo.

Ceea ce oamenii nu inteleg este ca acesti anticorpi care apar ca urmare a vaccinarii,  nu sunt acolo ca sa intercepteze virusul la intrare pentru ca virusul nu intra in sange,  ci se prezinta la poarta de intrare (adica la nivelul cailor respiratorii), si anticorpii nu sunt pur si simplu acolo. Nu sunt acolo. Din acest motiv nu vor functiona toate aceste vaccinari impotriva coronavirusului si deasemenea nici impotriva gripei. Nu pot functiona, nu au functionat niciodata, nu vor functiona niciodata.

Singurul lucru pe care il pot face este sa te omoare. De ce?

Acesta este un vas de sange. Cu 1 este notat un perete vascular intact. Vaccinul (ARN-ul mesager) intra din fluxul sanguin in celulele peretelui vascular. La numarul trei, in perete incep sa se sintetizeze proteine, apoi proteina este prezentata pe suprafata celulelor(din peretele vascular). Fragmentele sunt notate cu 2, 4 si 5. Patru este proteina,cinci sunt alte fragmente. Anticorpii - dupa prima vaccinare toata lumea are anticorpi, asa ca atunci cand faci boosterul (a doua doza), boosterul, e incredibil, cum poti sa faci asta? Apoi transformi aceasta (vaccinare) intr-o bomba pentru ca anticorpii din fluxul sanguin asteapta alaturi de sistemul complement si vor ataca. Apoi vor intra in actiune si limfocitele T asa incat peretele vascular va fi lezat. Cand peretele vascular este lezat, se intampla doua lucruri. In primul rand, sangele se va coagula pentru ca pentru acest motiv este prezent acolo sistemul de coagulare(pentru a opri lezarea la nivelul peretelui vascular), si in al doilea rand, aceste vaccinuri se vor infiltra in organe (prin peretii vasculari lezati).

Stiti, sistemul nostru vascular este o minune a naturii lui Dumnezeu, este inchis. Nici chiar virusurile nu pot trece de el. Si acum, acesti indivizi, Pfizer, Moderna, au rupt, au deschis sistemul vascular care a fost creat de natura, permitand genelor straine sa intre in tesuturi, in creier, in inima, in ficat, in plamani, in orice organ, si sa inceapa sa treaca prin acelasi proces,  si acest lucru  bineinteles ca este inceputul unui alt atac asupra propriilor celule, un autoatac, un proces autoimun care nu poate fi oprit. Nu va putea fi niciodata oprit!

In momentul in care celulele peretelui vascular incep sa fabrice proteina straina,  la primul booster, inca de la primul booster, vei avea limfocite killer care vor ataca,  plus anticorpii care circula pe acolo si care nu pot sa intercepteze virusul la poarta de intrare dar pot sa recunoasca antigenele de proteina spike sau de  proteine ale virusului rujeolic sau de alte proteine care nu sunt propria, care au fost create si stau lipite de peretele vascular. Asa ca se produce un dublu atac al celor doua mari armate ale sistemului imunitar.

Acest atac combinat al limfocitelor T si al anticorpilor este fara precedent. Nu este cunoscut, nu exista. Acum suntem martori la ce anume se intampla si este atat de ingrozitor deoarece, daca eu sunt o celula din perete vascular si incep sa fabric aceasta proteina, atunci anticorpii se vor lega de proteina  si vor declansa asa numitul sistem complement si acest sistem complement  este fratele sistemului de coagulare si cand sistemul de coagulare este activat, sangele se coaguleaza. Cand sistemul complement este activat, el incepe sa faca gauri in corpul meu.

Este putin ironic deoarece chiar eu sunt cel care a descoperit ''glontul'' sistemului complement. Am descoperit acest lucru, prima mea descoperire a fost despre  ''Natura moleculara a leziunilor produse de complement''si a fost facuta acum 45 de ani.

Doamne! Au fost vremuri minunate, propice descoperirilor si rezolvarii problemelor.

Stiu ca avand anticorpi circulanti impotriva proteinelor care nu sunt proprii si avand aceste proteine care nu sunt proprii, expuse pe peretele vascular, e o idee foarte, foarte proasta (aceasta expunere), deoarece, daca incepi sa faci gauri in peretii celor mai mici vase din creier, din inima, vei obtine cheaguri in cele mai mici vase si exact asta s-a descoperit acum de  catre un anatomopatolog al carui nume nu-l voi divulga momentan, pana in momentul in care  studiile lui vor aparea si vor fi publicate in revistele stiintifice.

Si el a pus in evidenta prezenta proteinei spike pe perele vascular al celor mai mici  vase din creier si inima, creier si inima, la acelasi pacient. Acest lucru nu se intampla pur si simplu. A obserat vasculita si formarea cheagurilor sanguine si a inflamatiei din jur. Asa incat, problema este clara. Si cazul este inchis.

Exista acum o dovada foarte clara ca proteinele spike cauzeaza  inflamatii si vatamari ale peretilor celor mai mici vase din corp. Cand acest lucru se intampla in creier si in inima, vei ramane cu defecte ireversibile.

Priviti, aceasta este reteaua vasculara a creierului. Fiecare celula are nevoie de oxigen iar capilarele creierului sunt cele care aduc sangele si oxigenul la aceste celule. Daca blochezi cu cheaguri oricare din aceste vase, celulele care ar trebui sa fie hranite, vor muri. Celulele creierului nu vor fi niciodata inlocuite. Dispar. Asa ca, in functie de zona din creier in care se intampla acest lucru, se poate intampla orice, orice.

In lobul frontal, vei avea peste tot insule (de celule) moarte care apar si la indivizii cu Alzheimer, o forma de dementa in lobul frontal. (Apar) o multime de mici cicatrice in creier. Nimeni nu stie de ce.  Dar, daca faci un mic infarct, vei suferi de hipoxie(lipsa oxigenului),  poate nu vei mai putea vorbi,  sau, daca se intampla in alta parte,  nimeni nu stie, creierul tau va inceta sa functioneze si nu va mai reveni niciodata la normalitate deoarece celule sunt moarte.

Acesta este creierul unui barbat care a murit dupa prima vaccinare. Nimeni nu stie de ce a murit dar creierul sau arata astfel. Si ceea ce s-a observat este ca cele mai mici vase ale creierului purtau proteina spike si erau prezente  vasculita si infiltratia vaselor in multe parti ale creierului. Se potriveste cu descrierea encefalitei necrotice multifocale,  una dintre cele mai rare afectiuni, cred ca se cunosc numai zece cazuri,  toate in legatura cu epidemia de gripa. Zece cazuri. Acesta este un caz in care nu este vorba de nici o gripa, de nici un virus, deoarece nu exista nici o nucleocapsida. In alta parte a  prezentarii,  patologul a aratat ca nu poate fi  vorba de un virus.

Creierul consuma 20% din oxigenul din corp. De atat are nevoie micul tau creier pentru ca acei neuroni consuma mult cand lucreaza. Asta inseamna sa fii om, sa fii capabil sa gandesti. Ai zone in creier care sunt importante pentru gandire, pentru aducere aminte, dar si pentru auz, pentru vaz, pentru orice, pentru miscare sau pentru a sta nemiscat. Asa ca daca distugi acele arii, te alegi cu ce este mai rau. Toate acestea se cunosc, stii? Sunt si zone care sunt importante pentru psihicul tau. Tu esti persoana care esti deoarece creierul din organismul tau a lucrat timp de decenii si ti-a format personalitatea. Si daca distrugi ceva de acolo,  numai Dumnezeu stie ce se va intampla si poate doctorii care observa acum modificari ale psihicului,  pe care nu le-au mai vazut pana acum, pierderea empatiei despre care mi s-a spus ca a fost observata. Oamenii isi pierd controlul propriei minti, al vointei. Omenirea este distrusa. Esenta omului este creierul.

Si apoi este vorba despre inima. Ii vezi pe toti acesti atleti de top cazand morti sau renuntand si iti spui: nu se vor mai intoarce niciodata. Cand ii vezi pe toti acei atleti, afli ca au probleme cu inima. Transcrierea continuă după fotografie:

Sergio Aguero (Starul argentinian, s-a prăbușit la ultimul meci al Barcelonei, în minutul 41. Fotbalistul acuza probleme de respirație. În septembrie recomanda călduros vaccinarea copiilor de 12 ani cu serul Covid): „Am hotarat sa nu mai joc fotbal profesionist, este un moment foarte dificil. Decizia pe care am luat-o este pentru sanatatea mea, acesta este principalul motiv pentru care am luat aceasta decizie, din cauza problemei pe care am avut-o cu o luna si jumatate in urma. Am fost pe mainile doctorilor care au facut tot ce a fost cu putinta si mi-au spus ca cel mai bine ar fi sa nu mai joc.’’

S.B.: Se intampla acest lucru pentru ca acesti atleti isi forteaza inima peste  limitele absolute si asa cum stim, fiecare celula este sub un stres urias si arde foarte mult oxigen, il consuma. Si daca incepi sa blochezi cu coaguli cele mai mici vase,  acele celule vor muri. Nu mor multe celule in aceeasi zona, dar ai insule de celule care mor aici si acolo.

Aceste vase mici purtatoare de proteine spike pot fi gasite si in alte organe. Si acest lucru nu s-a intamplat niciodata pana acum. Poti sa ai vasculita nu numai in creier ci si in inima.

Aceasta este inima. Ceea ce a observat in inima sunt multiple cicatrici, adica insule de moarte (celulara), cele in galben. Imagineaza-ti ca esti un atlet de top si ti se intampla asta. Nu vei mai fi niciodata un atlet de top. Vei cadea si nu vei mai reveni niciodata la ce erai obisnuit sa fii.

De aceea este atat de important sa facem cunoscute aceste informatii, pentru sportivi, pentru copii, pentru toti oamenii foarte rai care au propagat aceasta situatie. Sunt malefici. Sunt cu adevarat malefici. Ucid omenirea.

In afara de aceste insule necrotice, de cicatrici, el (patologul) a gasit insule cu leziuni foarte recente. Asadar, portiunea colorata cu rosu nu este sanatoasa. Acolo apar limfocite si se observa miocite moarte si pe moarte, miocite care sunt celulele inimii.

Amintiti-va ca aceste vase capilare sunt in creierele voastre si in inimile voastre si sunt foarte, foarte putine cazuri in care capilarele se infunda , foarte, foarte rar. Ceea ce observam este ca la probabil milioane de oameni apare o infundare a capilarelor. Si asta va arata medicul patolog, a aratat. Apar insule de moarte celulara in inima si se observa cicatrici in toata inima, intr-o proportie care nu a mai fost intalnita pana acum. Aceste imagini nu exista in cartile de patologie pentru ca nimic pana acum nu a determinat aparitia acestor fenomene, cu exceptia, pentru prima data, prima data, a vaccinurilor (covid). Nu au fost niciodata testate in studii preclinice pe subiecti animale, pentru evaluarea potentialului de a actiona astfel. Asa ca nu a existat o testare preclinica, au trecut direct la oameni si acum, experimentul global pe sute de milioane de oameni este in desfasurare si (se doreste) extinderea si largirea lui.

Acum, poate stii, primul vaccin ARN mesager impotriva gripei in combinatie cu corona  a fost autorizat pentru utilizare.

Daca aceasta situatie nu poate fi considerata ca un minut dupa miezul noptii (adica prea tarziu), atunci nu stiu ce este.

INTERVIUL ORIGINAL INTEGRAL, AICI:

Vedeți și MOARTE SUBITĂ - FILMUL TRADUS ÎN ROMÂNĂ. ActiveNews lansează mult aclamatul și terifiantul documentar, subtitrat în limba română. VIDEO