ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Nu ar trebui niciodată să subestimăm importanța modelelor feminine în sport și să creăm oportunități pentru tinerii sportivi de a se apropia de modelele lor.Tatăl Emmei Raducanu este român și iată-o pe Emma alături de Simona Halep.”, a scris o antrenoare cunoscută de tenis, Judy Murray, pe contul ei de Twitter, oferind fotografia de aici cu cele două puștoaice iubitoare de tenis.

Ne bucurăm că este recunoscută pe această cale și originea românească a Emmei Răducanu, devenită la rândul ei un model de urmat și, în acest moment, chiar cea mai cunoscută personalitate în rândul tinerilor din Marea Britanie, potrivit Daily Mail.

Citiți și Am vrut ca Emma să renunțe. Mă temeam pentru sănătatea ei: Mărturia Niculinei, bunica Emmei Răducanu, găsită de jurnaliști britanici - și nu de cei români - într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei