ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un elev de 14 ani a murit chiar la banchetul de final de an. El s-a stins sub privirile colegilor, profesorilor, dar și a părintelui său care era cadru didactic, transmite Kanal D și presa locală.

Noaptea trecută, la ora 23.14, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 despre faptul că la sala de evenimente din cadrul Complexului ”Mandachi” din municipiul Suceava, unde se desfășura banchetul elevilor de clasa a VIII-a a Școlii Generale nr. 9 „Ion Creangă” Suceava, unui elev i s-a făcut rău, transmite Glasul Sucevei.

Copilului i s-a făcut rău dintr-o dată, iar medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat, însă ulterior i-au declarat decesul.

O tragedie cumplită s-a consumat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce elevii unei clasa a VIII-a de la Școala 9 din Suceava participau la petrecerea de banchet de după absolvire, la un restaurant din Suceava.

În timp ce copiii dansau, unui băiat în vârstă de 14 ani i s-a făcut rău. Băiatul s-a dus la o masă, pe un scaun, unde s-a sprijinit cu capul pe masă. Tatăl acestuia a constatat în scurt timp că băiatul este inert.

La locul petrecerii a fost chemat de urgență un echipaj medical, scrie Monitorul de Suceava.

Clipe șocante: toată lumea se distra, iar dintr-odată băiatului i s-a făcut rău și a murit. Distracția a fost în toi, asta până când un elev a căzut inconștient sub ochi colegilor și ai profesorilor. Cadrele medicale au efectuat minute bune manevre de resuscitare. Personalul de la Serviciul de Ambulanță Suceava a constatat că băiatul este în stop cardio-respirator.

Medicii au încercat să-l readucă la viață din răsputeri, astfel că inima băiatului a repornit. El a fost transportat de urgență la spitalul „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava unde a fost internat la Terapie Intensivă, sub monitorizarea medicilor peste noapte, însă, din nefericire, a decedat în toiul nopții. Copilul a trecut prin mai multe episoade de fibrilație ventriculară și a murit în jurul orei 4.30 dimineață.

Potrivit primelor informații, se pare că tânărul nu ar fi consumat alcool, dar a dansat toată noaptea. El ar fi avut un istoric medical, afirmă alte surse. Conform procedurilor, poliția a deschis un dosar penal de moarte suspectă și a dispus efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Vedeți și La 17 ani a adormit definitiv în somn. Tatăl ei, democratul de Illinois Sean Casten, a dus-o la vaccinare. El insista pentru toți locuitorii statului american că vaccinul e SIGUR și EFICIENT. Tânăra Gwen își doarme acum somnul de veci. Trist, adică SADS

Alte morți subite din Suceava: Deces tragic la o școală din Suceava. Contabila, vaccinată cu două doze și infectată cu Covid-19, a murit din cauza unei pancreatite, pe fondul imunității scăzute

Profesor și jurnalist din Suceava decedat după ce și-a făcut vaccinul anti-Covid chiar de ziua lui. Gheorghe Dolinschi era din localitatea Arbore și scria la publicația „Crai nou”

Moarte fulgerătoare: Primarul unei comune din Suceava a murit la doar 54 de ani. Nu avea boli cronice, iar în ziua decesului s-a dus, ca de obicei, la muncă