ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grup de prelați catolici, teologi, activiști și jurnaliști au inițiat o petiție prin care fac apel la ierarhia Bisericii Catolice, la credincioșii laici și la „toți oamenii de bună credință” să se „opună cu îndârjire” „injecțiilor experimentale Covid pângărite de avorturi”, precum și ordinelor de vaccinare cu acestea, calificându-le ca fiind „moralmente ilicite”, informează LifeSiteNews.
 
Declarația de la Betleem” (numită în continuare Declarația), inițiată de diaconul Nick Donnelly din Anglia, a fost semnată de episcopii Marian Eleganti, Rene Henry Gracida, Athanasius Schneider și de arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, alături de 10 preoți și alți cercetători, cum ar fi doctorii Peter Kwasniewski din Statele Unite, Berthold Wald din Germania și Caroline Farey din Marea Britanie.

În total, 52 de persoane sunt enumerate ca „semnatari inițiali” ai petiției, care susține că, potrivit învățăturii morale a Bisericii, condițiile pentru acceptarea injecțiilor derivate din avort, în circumstanțe obișnuite, nu au fost îndeplinite.

Aceste condiții includ necesitatea vaccinului pângărit de avort pentru depășirea unui „pericol grav” și „inexistența unei intervenții sanitare alternative pentru Covid-19, care să fie ireproșabilă din punct de vedere etic”.
 
Potrivit documentului de 4 pagini, o justificare morală pentru utilizarea acestor injecții Covid bazate pe terapie genică este imposibilă atunci când acești factori nu sunt întruniți, ca în cazul multor persoane, inclusiv al tinerilor sănătoși și al celor care s-au vindecat de boală și care se bucură astfel de imunitate naturală.
 
Declarația subliniază, totodată, faptul că injecțiile Covid disponibile în lumea occidentală „sunt, de fapt, tratamente medicale bazate pe gene”, ceea ce, prin urmare, „pune sub semnul întrebării” aplicabilitatea învățăturii Bisericii referitoare la vaccinurile obișnuite, care sunt „calitativ diferite”.

Abordând în mod specific „terapia genică”, o instrucțiune a Bisericii Catolice subliniază că, din cauza „riscurilor semnificative” ale acestor produse biologice, știința trebuie să „demonstreze în prealabil” că pacientul nu este „expus unor riscuri pentru sănătatea sau integritatea sa fizică excesive sau disproporționate față de gravitatea bolii pentru care se urmărește un tratament”.
 
Documentul continuă să susțină că, în lipsa unor experimente prealabile pe animale, a unor comitete de siguranță standard și a unor date transparente, „este imposibil să se afirme că beneficiile acestor injecții sunt proporționale cu efectele secundare dăunătoare, așa cum este moralmente necesar să fie cunoscute înainte ca astfel de terapii genice experimentale să poată fi acceptabile din punct de vedere moral”.
 
Subliniind efectele secundare dăunătoare, scrisoarea continuă citând rapoarte guvernamentale potrivit cărora decesele cauzate de vaccinuri sunt în prezent „de 48 de ori mai mari în 2021 decât în 2020” și continuă să crească, ceea ce ar putea însemna de fapt „sute de mii numai în SUA”.
 
Făcând trimitere la mai multe studii, petiția afirmă superioritatea imunității naturale față de imunitatea de scurtă durată indusă de vaccinuri, „numărul mare de infectări post-vaccinare” și faptul că vaccinurile Covid nici măcar nu preîntâmpină infectarea și transmiterea „aducând atingere motivului general-avansat pentru a-i face pe cei sănătoși să se vaccineze din „dragoste față de aproapele” sau pentru a-i „proteja pe cei din jur”.”
 
Diaconul Donnelly a declarat pentru LifeSiteNews că manifestul și-a luat numele de „Declarația de la Betleem” datorită lansării sale în preajma Crăciunului, când Biserica amintește de „pruncul Iisus, Care manifestă sfințenia vieții tuturor copiilor, creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu”.

„Betleemul este asociat și cu uciderea celor 14.000 de prunci nevinovați de către regele Irod”, a adăugat el. „Această petiție ne oferă ocazia de a protesta și în numele victimelor reduse la tăcere de industria farmaceutică”, exploatate și folosite pentru dezvoltarea și testarea vaccinurilor Covid.

Apărătoarea copiilor Elizabeth Yore, care a semnat la rândul ei Declarația de la Betleem, a afirmat pentru LifeSiteNews că aceasta este „un document remarcabil”, care servește drept „răspuns  definitiv la nebunia tiranică globalistă în domeniul sănătății”. Încurajând pe toată lumea să o citească, ea a spus că această petiție „trebuie să răzbată puternic prin mijlocul agitației zgomotoase produse de coronavirus”.

„Iubesc atât de mult gravitatea acestui document plin de har, de inspirație divină”, a concluzionat Yore.
 
Citiți Declarația de la Betleem în limba engleză, integral, pe LifeSiteNews.com.