ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redăm mai jos un articol fascinat publicat de Peter Halligan, cu privire la aceste „laboratoare” de cercetare- extrem de controversate odată cu apariția COVID. Autorul ne povestește de asemenea despre laboratorul din Wuhan, un soi de „Axis mundi”  al pandemiei ce tocmai a lovit lumea.  

 Laboratorul din Wuhan este un laborator de nivel 4 și este unul dintre cele mai mari din lume, scrie el, îndemnându-ne să vizualizăm un videoclip de 17:34 minute de la Dr. John Campbell:

 


 

Dr. Campbell face referire la acest raport de la un alt colegiu - King's College of London - din iunie 2021Cincizeci și nouă de laboratoare din întreaga lume se ocupă de cei mai letali agenți patogeni - doar un sfert dintre ele au un scor ridicat în materie de siguranță | Reportaj de la King's College London (kcl.ac.uk)

„A fost coronavirusul SARS-CoV-2 rezultatul unei cercetări cu risc ridicat care a mers prost? Indiferent de răspuns, riscul ca viitoarele pandemii să provină din cercetări cu agenți patogeni periculoși este real." Vă reamintim că Imperial College of London găzduiește aceeași „persoană" care a produs estimările complet ridicole privind letalitatea C19 la începutul anului 2020: Rata de letalitate a coronavirusului estimată de oamenii de știință de la Imperial | Imperial News | Imperial College London

Iată doar o demascare a activității înșelătoare și inexacte a „profesorului" Neil Ferguson de la Imperial College. Eșecul modelării de la Imperial College este mult mai grav decât am știut | AIER

Așadar, acest „Imperial College" care a indus în eroare întreaga planetă lucrează la cercetarea „câștigului de funcție" într-un laborator biologic cu un nivel de securitate mai scăzut decât cel al Institutului de Virologie din Wuhan. Ce ar putea să meargă prost?

Iată o defalcare a diferitelor niveluri de biosecuritate aplicate laboratoarelor. Nivelurile de biosecuritate 1, 2, 3 și 4: Care este diferența? (consteril.com) Locațiile laboratoarelor BSL4 - Wuhan are unul dintre cele mai mari. Dacă locuiți într-un oraș mare, probabil că locuiți la câțiva kilometri de un astfel de laborator.


Mă întreb câte laboratoare BSL 3 și BSL 4 operează MetaBiota și Labyrinth?

Scurgerile din laboratoare au fost o caracteristică a unor focare de boli precum antraxul, deci SARS-CoV1 - nu reprezintă o excepție.