ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ancheta ziarului Național de azi, realizată de Cătălin Tache, țintește direct în Comandantul Acțiunii „GENOCID”, dacă e să amintim de ORORILE și CRIMELE dintr-un Spital Covid din România. Spovedania unui cadru medical din Spitalul Județean Sibiu.

Așa cum scrie și Iulian Capsali în editorialul său de azi, PROTOCOALELE MORȚII: „Cine a transformat spitalele în lagăre covid, din care majoritatea a ieșit în pungi negre de plastic? Comandantul Acțiunii, Raed Arafat, fie-i numele turnat în plumbul dezastrului social pe care l-a creat prin distrugerea unui sistem de sănătate care, cu sincope, era viabil. Acum, după acțiunea comandantului, numărăm morții.” Și iată legăturile mai puțin cunoscute ale bahaistului Arafat, supranumit Cioclul Apocaliptic al României:

Cătălin Tache: SMURD-ul Soros, combinat de Raed cu ONAC-ul UDMR! 

Este, de departe, butoiul cu pulbere al sistemului. Și asta nu de azi, de ieri… Numai că, după ce până și un președinte jucător ca Traian Băsescu, pe când se afla încă la cârma sistemului ticăloșit s-a convins pe propria piele că SMURD-ul lui Raed Arafat este pur și simplu indestructibil, puțini sunt cei care mai îndrăznesc să deschidă ”Cutia Pandorei”. Ce-i drept, a mai încercat o singură dată Klaus Iohannis. Dar la doar câteva zile după ce a cerut public ”capul” doctorului Raed Arafat și evaluarea de urgență a activității SMURD, ”Neamțul” nu ar mai fi deschis acest subiect nici măcar dacă i-ai fi descleștat dinții cu forcepsul!

Ceea ce nu a făcut decât să legendeze și mai mult puterea absolută de care ar dispune Raed Arafat. ”Doctorul” fiind considerat intangibil în fața demersurilor legale a oricărei structuri a statului român! Fie ea una de anchetă sau contrainformativă. Ceea ce i-a făcut pe mulți dintre cei care ar fi avut chiar în fișa postului ”documentarea” în nenumăratele cazuri semnalate prin rapoarte informative să ridice deja blazați din umeri. Și mulțumindu-se doar să își mărturisească unii altora că ”Raed e MI6” (sau Mossad, potrivit altor surse - Nota red.) ! Iar drept urmare nu are niciun rost de demarat barem vreo anchetă mai serioasă. Nici măcar pe afacerile ”în familie” ale Deltamed, ca să nu mai vorbim de Fundația pentru SMURD. Organizație considerată drept adevăratul ”creier” al ”anexei” la vedere SMURD. Și despre care există informații inclusiv că nu ar fi chiar atât de ”non-profit”, cel puțin pentru unii din conducătorii și salariații săi. Dar și că nu ar fi rupt chiar definitiv legăturile cu ”rețeaua” Soroș.

 

Cea în care Raed Arafat a jucat un rol mai mult decât activ, până ce a fost nevoit să preia misiunea SMURD de la Târgu Mureș! Iar acum, pe lângă ”dubla comandă” MI6 (Mossad) – George Soros, pe care chiar mulți inițiați ai sistemului nu se sfiesc să i-o atribuie Fundației lui Raed Arafat, ”înfrățirea” în plină pandemie cu ONAC-ul ( Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate) condus de Cornelia Naghi și aflat sub ”înaltul patronaj” al UDMR-ului nu a făcut decât să îi crească și mai mult influența. Cel puțin cea financiară…

Directorul Soros dixit!

”Domnul Raed Arafat a făcut parte din Consiliul Director al Fundației Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate până în anul 2005, când Fundația Soros a contribuit financiar la fondarea SMURD și a dispeceratului acestora de la Târgu Mureș, iar rămânerea domniei sale în cele două fundații ar fi reprezentat un conflict de interese”. Aceasta este mărturia lui Gabriel Petrescu, directorul executiv al Fundației Soros.

 

Și pe care, probabil, Raed Arafat ar fi vrut-o ”pierdută” de mult. Numai că uite că românii au dreptul să știe că Raed Arafat, cel mai longeviv demnitar din sistem al statului român a condus una dintre fundațiile din suveica de organizații înființate de controversatul miliardar George Soros în România, la începutul anilor 2000. Și în care au fost cooptați prin burse de studii sau funcții de conducere mulți, parcă prea mulți dintre cei care s-au aflat apoi la conducerea instituțiilor cheie ale statului român!

Atât de mulți și cu cariere atât de fulminante, încât îți și vine să te îmtrebi dacă în România ultimilor ani mai există sau nu vreo structură de contraspionaj. Mai ales că, așa după cum poate se va afla totuși la un moment dat, principalele ”ținte” ale ”Jihad”-ului anticorupție au fost tocmai ofițeri ”Fantome” care documentau rețele susceptibile a avea chiar dublă comandă externă! Revenind însă la declarația directorului Gabriel Petrescu, tot la fel de bine este de știut și că SMURD-ul a fost înființat prin contribuția financiară a Fundației Soros. Adică pe banii miliardului care este acuzat inclusiv de tot mai mulți șefi de stat că ar conduce așa-numitul ”Guvern Mondial din umbră”. Dincolo de teoriile conspiraționiste însă, cert este doar că Raed Arafat a făcut parte din Consiliul Director al Fundației Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate. Și a fost ”detașat” de ”fundația mamă” Soroș în fruntea SMURD. Structură despre care, iată, este bine de știut că a apărut la Târgu Mureș pe banii miliardarului George Soros.

Fundația pentru SMURD, stat în stat!

Acum este greu de crezut că, la vedere cel puțin SMURD a întreținut relații de colaborare cu rețeaua Soros din România. Însă și mai greu este de crezut că acestă ”frăție” ar fi fost uitată la nivelul Fundației pentru SMURD. Structură considerată în anumite medii drept ”stat în stat”. Și care se afișează public cu un consiliu director cu o componență care dă multora de gândit. Fiind vorba de ”președintele Raed Arafat, vice-președintele – general locotenent în rezervă Vladimir Secară, secretarul general Adrian Diță – președinte al Oficiului de Compensare pentru Achiziții de Tehnică Specială și membrii Frank Hajdinjak – director general E.ON România, ambasadorul Emil Hurezeanu, Alex Șerban – senior partner Șerban&Mușneci Associates și Radu Tudor – editorialist, analist pe probleme militare”.

 

Falanga offset

Acum, ce-i drept, unora li se poate apărea surprinzătoare asocierea la nivelul Consiliului Director al Fundației pentru SMURD a președintelui Oficiului de Compensare pentru Achiziții de Tehnică Specială, cel care prin fișa postului trebuie să se ”bată ca un leu” pentru un procent cât mai mare de offset pentru contractele de înzestare a Armatei Române și prim-lobistul marilor contracte de armament G2G cu marii samsari americani de armament. Numai că, la un anumit nivel, analizele au concluzionat că astfel aici ”s-ar putea închide cercul” unei așa-numite ”falange offset”. Însă ceea ce surprinde cu adevărat este obsesia Fundației pentru SMURD de a își justificia legalitatea existenței, deși la nivel oficial cel puțin nimeni nu a îndrăznit să deranjeze Consiliul Director cu necesitatea unor astfel de lămuriri. Printre ”întrebările frecvente” la care chiar Consiliul Director încearcă răspunsuri ”liniștitoare” aflându-se unele precum ” Este SMURD un serviciu privat; A fost vreodată SMURD serviciu privat; Cum este finanțat SMURD; Dacă SMURD este un serviciu public, nu este ilegal să aibă fundație care să-l sprijine sau să-i poarte denumirea; Cine plătește salariile angajaților Fundației pentru SMURD sau Care este relația între SMURD ca serviciu public și Fundația pentru SMURD”. Numai că, la ce sume astronomice au intrat în aceste conturi atâta amar de vreme, poate că vreo structură a statului român, fie ea și Curtea de Conturi sau alta ar trebui să facă un ”control tematic” și aici. Nu de alta, dar așa poate ”Imperiul lui Raed” nu ar mai fi nevoit să tot justifice acuzele privind ”Gaura neagră” de la nivelul SMURD și Fundația pentru SMURD. Unele care se rostogolesc tot mai intens în mediul public în ultima vreme.

Continuarea în Național