ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rămășițele găsite de către procurorii DIICOT în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu, anunță DIICOT. Asta înseamnă că se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, relatează Mediafax.

Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a trimis către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) raportul de expertiză medico-legală antropologică pe fragmentele osoase care au fost găsite în liziera de pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă. Fragmentele osoase au fost găsite la indicația lui Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi rămășițele Luizei Melencu.

„Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe", anunță DIICOT, într-un comunicat de presă remis miercuri MEDIAFAX.