ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Azi, în urmă cu doi ani, șeful „comandantului acțiunii” lansa uriașa operațiune anti-umană din România prin instaurarea Stării de Urgență „anti-Covid” urmată de omorurile din spitale și crimele vaccinării, despre care vom scrie, pe larg, la ActiveNews. În așteptarea Procesului Covidismului publicăm un articol al regretatului nostru coleg de la Național Valentin Boeru, care pare scris pentru acestă comemorare. Nu am uitat. Nu vom uita. Dumnezeu să-i ierte pe toți cei ajunși în saci de plastic negri!

 Valentin Boeru: Lumea smintiților, la putere

„Masca, portul măștii la interior este o măsură obligatorie și chiar o să vă dăm o informație legată de măsurile pe care le vom lua de la 1 august, masca va rămâne obligatorie și după 1 august. Structurile noastre aplică în continuare sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară în fiecare zi”, (Lucian Bode, ministru) „Aproape 50 de studii confirmă ineficiența măștilor în transmiterea Covid-19 și alte 32 confirmă efectele negative ale acestora asupra sănătății, mai ales în rândul copiilor”, www.activenews.ro, citând presa străină. Nu de aici a pornit sminteala, de la două declarații recente, diferite. Rădăcinile sunt vechi de peste un an și jumătate.

Scrânteala apărut odată cu aparițiile televizate ale președintelui, seară de seară, când ne prezenta masca drept remediul cel mai bun împotriva infectării. Era susținut de medici despre care lumea nu auzise, dar care au făcut carieră în televiziune pledând pentru mască. La scurt timp, au ieșit la rampă și medicii cunoscuți. Spre deosebire de primii, care nu spuneau de unde știu că masca păzește de boală, aceștia citau studii și publicații internaționale care demonstrau contrariul.

Turma înfricoșată

Lupta a durat luni de zile și încă nu e încheiată. Va mai dura și de acum încolo, pentru că depozitele sunt pline de măști. Cu predilecție măști neconforme, făcături croite pe vapor sau pe genunchi, menite doar să aducă profit. Medici și specialiști din străinătate criticau deja escrocheria Covid 19, cu tot ce decurgea de aici, iar ai noștri nu știau cum s-o mai acopere. Dincolo de granițe, virusul părea să fi fost încălecat și ținut în frâu. La noi, însă, era pericolul numărul 1 ce nu putea fi stăvilit.

Știrile despre noile cazuri, cu miile pe zi, semănau groaza. Lângă ele, pentru că nu se putea altfel, veștile despre secțiile ATI ajunse la limită și spitalele blocate. Morții? Cât mai mulți, pentru a face din noi turma înfricoșată de care guvernanții aveau nevoie. „Singurele cifre, mascate, cumva, de alte cifre, fără nicio relevanță sau legătură, sunt cele ale deceselor cu diagnostic secundar Covid și cele ale deceselor cu diagnostic principal Covid. Iar acestea arată că, pe tot parcursul anului 2020, doar 227 de români au decedat din cauza Covid, restul, de 25.875, au avut ca diagnostic secundar Covid. Ce înseamnă acest lucru? Că oamenii au murit din cauza altor boli, dar că, în subsidiar, au fost depistați pozitiv la testul Covid”, Claudia Marcu, www.national.ro. Smintiții din toată lumea își dăduseră mâna pentru a semăna teroarea.

După cum vor ei

S-a vorbit de valul 2. Cu cocoașe, cu platouri, cu suișuri și coborâșuri, cu prostii menite să dea lumea cu creierii de pământ. Apoi de valul 3, care uite că nu a mai existat. Acum se vorbește de cel de-al patrulea, despre care medicii români mai curajoși spun că nu va exista. Suntem deja imunizați și va trece peste noi. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să nu ne vaccinăm. Așa cer cei care sunt prinși în scrânteala asta, fără a veni cu o explicație logică. Israelienii au descoperit că vaccinul Pfizer are doar 39 la sută eficacitate împotriva virusului. Restul de 60 la sută vulnerabilitate cu ce o acoperim? Cu masca de protecție zice dr. Fauci, cel mai mare smintit al jocurilor din spatele scenei.

Și uite cum o luăm de la capăt, căci povestea Covid nu trebuie să se termine. Iar când o va face nu va fi după cum vrem noi, ci după cum vor ei.