ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Kirstie Alley, celebră între altele pentru rolul ei din Star Trek și pentru premiul primit în urma interpretării de excepție din serialul Cheers, a murit ieri, după o scurtă luptă cu cancerul de colon, au dezvăluit reprezentanții ei. 

Potrivit dailymail, familia artistei în vârstă de 71 de ani a anunțat ieri că aceasta a murit după o scurtă bătălie cu boala pe care a „descoperit-o de curând". 

Reprezentanții ei au declarat marți pentru People că aceasta suferea de cancer de colon.
 
Ea primise tratament la Moffitt Cancer Center din Tampa, în apropiere de casa ei din Clearwater. Alley era adeptă a sectei scientologilor, al cărei sediu se află în Clearwater. De-a lungul vieții sale, Alley a fost un membru devotat al grupului și a donat milioane de dolari organizației din care au făcut și fac parte mulți actori.

Într-o declarație pe rețelele de socializare, familia ei a declarat: „A fost înconjurată de cei mai apropiați membri ai familiei sale și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârșite de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare” 
 Today in Star Trek history: Kirstie Alley is born — Daily ...

Doar o treime dintre pacienți sunt diagnosticați în primul stadiu - când cancerul este vindecabil în proporție de 90%. Nu este clar în ce stadiu a progresat cancerul lui Alley. 

Alley a dus o viață plină de culoare în afara camerelor de filmat, angajându-se timp de zeci de ani în Biserica Scientologică și având certuri publice cu alte vedete. 

John Travolta a condus omagiile aduse actriței pe rețelele de socializare luni seară, după ce familia ei a confirmat vestea tristă a morții acesteia. 

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relații pe care le-am avut vreodată. Te iubesc Kirstie. Știu că ne vom revedea”, a spus el.