ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Angel Fournier Rodriguez, cel mai de succes canotor cubanez din istorie, a încetat din viață în mod neașteptat joi, 16 martie, în Texas, unde se mutase recent. Avea 35 de ani, anunță trista veste TheGatewayPundit. 

„Fournier Rodriguez a fost de mai multe ori medaliat la Cupa Mondială, campion Pan Am și de două ori olimpic. Dorim să transmitem condoleanțele noastre familiei lui Angel și Federației cubaneze", a încheiat postarea.

„Suntem profund întristați să împărtășim vestea că prietenul și colegul nostru atlet, care a fost, de asemenea, un olimpic și un erou național în țara sa natală, a murit brusc ieri, la frageda vârstă de 35 de ani. A fost un canotor extraordinar care și-a adus țara pe scena mondială și a câștigat multiple medalii la nivel internațional. Dedicarea sa pentru sportul său a fost de neegalat, iar el a trăit și a respirat cu adevărat canotajul.

După ce s-a retras din sporturile de competiție, s-a mutat în Texas pentru a-și întreține familia, lucrând ca muncitor în construcții. În fiecare zi, a muncit neobosit pentru a găsi sponsori care să îl ajute să își aducă familia în Texas pentru a putea fi cu toții împreună. Săptămâna aceasta, a primit, în sfârșit, vestea minunată că familia sa a găsit o modalitate prin care să se reunească cu familia sa, iar aceștia urmau să sosească la sfârșitul acestei luni. Era foarte bucuros și abia aștepta să se reunească cu ei.

Nu știm încă cauza exactă a morții sale, deoarece aceasta este încă în curs de investigare. Cu toate acestea, știm că familia sa este devastată și că încearcă să îl aducă lângă soția și copiii săi, pentru a putea fi aproape de el și pentru a organiza serviciile funerare pentru el. Povara financiară a organizării înmormântării este semnificativă și vă solicităm ajutorul pentru a sprijini familia sa în această perioadă dificilă.

El lasă în urmă o soție și doi copii mici și frumoși, o fiică de șase ani și un fiu de un an. Nici măcar nu ne putem imagina durerea și pierderea lor.”, se arată în textul unei campanii de strângere de fonduri. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews