ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel de-al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump, furat în alegerile din 2020, se pregătește să își anunțe din moment în moment cea de-a treia candidatură pentru Casa Albă.

„Să sperăm că mâine se va dovedi a fi una dintre cele mai importante zile din istoria țării noastre!" a scris Trump luni pe rețeaua sa de socializare.

Urmărim mai sus.

ACTUALIZARE ORA 8:30, ora României:  "Revenirea Americii începe chiar acum", a declarat Trump în fața unei mulțimi entuziaste care a a scandat "Trump, Trump" și "SUA, SUA". 

 

"Pentru a face America măreață și glorioasă din nou, îmi anunț în această seară candidatura pentru funcția de președinte al Statelor Unite", a spus Trump. 

Trump a abordat multe dintre problemele sale emblematice, inclusiv criminalitatea, drogurile și imigrația ilegală.
 
De asemenea, el a abordat noi subiecte, solicitând limitarea mandatelor în Congres, reglementări privind tranzacțiile bursiere pentru legislatorii federali și interdicții de lobby pentru foștii membri ai cabinetului și ai Congresului.

Trump l-a criticat pe Biden cu privire la retragerea din Afganistan, susținând că actualul președinte a făcut din SUA o "bătaie de joc". Și l-a atacat pe Biden pentru ajutorul acordat de Statele Unite Ucrainei în războiul său împotriva Rusiei.

"Poate cel mai jenant moment din istoria țării noastre", a spus Trump, referindu-se la Afganistan. "Am pierdut vieți, am lăsat americani în urmă și am renunțat la 85 de miliarde de dolari din cel mai bun echipament militar din lume.”

"Spre deosebire de Biden, posibil să ne ducă în al treilea război mondial, ceea ce se poate întâmpla în mod serios", a spus Trump, "voi ține America departe de războaie străine stupide și inutile".

Dar el a zugrăvit un viitor optimist al Statelor Unite dacă va fi reales. 

"Candidez pentru că eu cred că lumea nu a văzut încă adevărata glorie a ceea ce poate fi această națiune", a spus Trump. 

"Ne vom vindeca diviziunile și ne vom readuce poporul laolaltă printr-un succes incredibil", a adăugat el. "Vom spulbera forțele tiraniei și vom dezlănțui gloria libertății pentru noi înșine și pentru copiii noștri, precum și pentru generațiile care vor veni. Epoca de aur a Americii este chiar în față".

Mulțimea a fost plină de loiali lui Trump, printre care Ric Grenell, Roger Stone, Tony Bobulinski, Mike Lindell, Jason Miller, Boris Epshtyn și Devin Nunes.

O mare parte din familia lui Trump a fost, de asemenea, prezentă, inclusiv soția sa Melania, copiii săi Lara, Eric și Barron, precum și ginerele său Jared Kushner. 

 

ACTUALIZARE ORA 4.20, ora României: Donald Trump a făcut anunțul: candidează din nou la președinția SUA. „Sunteți gata? Și eu!”, a spus miliardarul de dreapta.

ACTUALIZARE ORA 3.30, ora României: Conform unui document care circulă online, Donald Trump a depus actele necesare la Comisia Federală Electorală (FEC) pentru a candida la președinția Statelor Unite în 2024. FOTO: