ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Această ediție de Culisele statului paralel – Realitatea Plus e prima emisiune completă din România despre efectele adverse ale serului magic. Realizatoarea însăși, injectată complet, este una dintre persoanele luate de val, care a promovat inițial serul magic iar acum s-a trezit și își regretă decizia. Anca Alexandrescu ne povestește starea de rău avută după capsare, cum a fost certată de doctorița ei că s-a inoculat și cum s-a ales cu o a 2-a boală autoimună.  VIDEO:

 
În studio au fost alți 3 pocăiți ai capsării, toți cu dozele făcute: ziariștii Dan Bucura și Cătălin Pena, fostul ministru al mediului de afaceri, Ilan Laufer. Ei au recunoscut greșeala teribilă de a susține campania deșănțată de injectare, au denunțat psihoza provocată de autorități, au acuzat „șmenurile și tunurile” financiare date de guvern și politicieni, în perioada pandilelii. Practic pocăiții acuză și confirmă în această emisiune tot ceea ce noi, conspiraționiștii, am spus și spunem despre nebunia începută din 2020.

Fie că-și toarnă cenușă în cap sau că încearcă să-și dilueze vinovăția acești oameni - sper că treziți definitiv - au totuși curaj să-și asume inducerea în eroare și consecințele care pot decurge de aici – nu știu dacă sunt conștienți că se pot alege cu procese, pe lângă oprobriul public la care se pot aștepta din cauza atitudinii lor din trecut. Repet, puneți-vă în locul lor, nu e simplu și sper să nu fie alte interese sau scheme: cel mai greu în viață e să-ți recunoști greșelile grave – fie și mai târziu - să accepți adevărul, să suporți efectele acestuia și blamul social.

Momentele importante ale emisiunii în 2 părți/linkuri:

Min. 16.25: Ziaristul Bucura regretă susținerea campaniilor de capsare în care unii ziariști și-au luat bani pentru promovare

Min.21: Documentar despre efectele adverse, cu probe postate de conspiraționiști dar cenzurate ca false în social media

Min.26.50: Dr. Anca Nicolescu confirmă efectele adverse

Min. 4.30: Dr. Anca Nicolescu despre monitorizarea efectelor adverse în vederea prevenirii și combaterii lor

Min. 11.00: Senatoarea/avocata Șoșoacă despre aspectele civile și penale generate de restricțiile din pandileală și de forțarea capsării de către autorități

Min. 22.00: Fostul ministru al mediului de afaceri, Ilan Laufer regretă capsarea cu 3 doze, realizează efectele adverse majore: ”Cred că am fost păcăliți, cu siguranță a fost o mare țeapă, cei care au făcut-o acum dau înapoi, ținem minte ce isterie a fost și că n-aveam voie nicăieri, pur și simplu cei care sunt vinovați să fie pedepsiți cu pedeapsa capitală disponibilă în fiecare țară. Le doresc La mulți ani cu executare!”. Laufer are 39 de ani și a absolvit ANEFS, deci este un adept al mișcării fizice și sportului, are un fizic robust și nu a avut probleme medicale până la capsare.