ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Lethbridge se simte îndreptățită pentru că i-a fost acceptată cererea de despăgubire pentru leziunile provocate de vaccinul anti-Covid și își dedică tot timpul pe care îl are la dispoziție pentru a-i ajuta pe alții aflați în situații similare, potrivit Western Standar.

Carrie Sakamoto era o femeie sănătoasă în urmă cu doi ani. Mai întâi, ea a primit un vaccin AstraZeneca  și a urmat apoi versiunea Pfizer,  în iulie 2021.  De atunci, ea nu s-a mai simțit niciodată bine.

„M-am îmbolnăvit în acea seară, dar a fost doar ca simptomele obișnuite ale gripei, ceea ce a avut și soțul meu. Așa că nu a fost alarmant. Apoi, după aproximativ opt zile, soțul meu s-a simțit mai bine și eu m-am simțit mai rău. Și apoi, în a zecea zi, am ajuns la spital", și-a amintit Sakamoto într-un interviu acordat Western Standard.

Paralizia Bell se instalase, provocând umflarea creierului lui Sakamoto, ceea ce i-a provocat vărsături „foarte grave". Cu o înățime de de 1,70, femeia a ajuns să cântărească doar 45 kg.

Nu eram în stare să mănânc pentru că aveam toate aceste simptome de gripă. Când am ajuns la spital, eram într-o stare destul de proastă. A fost destul de înfricoșător, am stat acolo 17 zile", și-a amintit Sakamoto.

„A trebuit să învăț să merg cu instrumente ajutătoare, pentru că nu mai aveam echilibru. A trebuit să învăț să mestec și să înghit, ceea ce nu puteam face. Am avut și un tub de hrănire artificală, pentru că tot aspiram mâncarea pe care încercam să o mestec. Așadar, a trebuit să depășesc multe."

Paralizia Bell s-a manifestat prin paralizie facială și amețeli. Acum are un aparat auditiv la urechea dreaptă din cauza pierderii auzului- o pierdere semnificativă-de 35% care a urmat. De asemenea, ea suferă de nevralgie trigemen, o afecțiune caracterizată prin durere provenită de la nervul trigemen, care pornește de lângă partea superioară a urechii și se împarte în trei- spre ochi, obraz și maxilar.

Programul canadian de susținere a leziunilor provocate de vaccinuri există pentru a-i ajuta pe cei care suferă de leziuni permanente cauzate de vaccinare. Chiar dacă vaccinarea lui Sakamoto a provocat îmbolnăvirea ei peste noapte, a fost nevoie de multe luni pentru ca cererea sa să fie acceptată.

„La început, am avut un asistent social care... a fost cu adevărat abuziv cu mine, țipând și urlând la mine, mințindu-mă, a prelungit tot acest proces, a făcut lucrurile foarte dificile pentru mine, mult mai mult decât trebuia să fie. El a fost scutit de cazul meu și a preluat-o o altă femeie care era foarte bună în munca ei."

La 1 martie anul acesta, Sakamoto a primit în sfârșit apelul pe care îl aștepta. Într-o convorbire de opt minute, responsabilul ei de caz și-a cerut scuze pentru comportamentul angajatului anterior, și-a exprimat compasiunea pentru răul suferit din cauza vaccinului Pfizer și i-a oferit un pachet de compensații.

Sakamoto a declarat că apelul a fost „foarte copleșitor" și a declanșat „o mulțime de emoții". Dar „justificat" a fost un cuvânt care mi-a venit în minte. Ușurare pentru că s-a terminat, simt că mă pot concentra mai mult pe vindecare, în loc să mă lupt sau să fug constant".

Scrisoarea de confirmare trimisă la 3 martie includea o plată fixă și adăuga: „În plus față de indemnizația de despăgubire pentru vătămare, vă puteți califica pentru înlocuirea venitului și/sau rambursarea cheltuielilor eligibile".

Sakamoto nu a dezvăluit suma , dar a spus că era „mai mică de 100.000 de dolari" și „suficientă pentru a face o mică diferență".

Când a fost întrebată dacă, retrospectiv,  a făcut o alegere în cunoștință de cauză, ea a spus: „Este greu. Simt că ar fi trebuit să aștept mai mult timp pentru a vedea ce se va întâmpla. În schimb, am sărit înainte și am zis: „Hai să facem asta. Hai să terminăm'. Și apoi, din păcate, a trebuit să plătesc prețul pentru asta".

Pe de altă parte, Sakamoto s-ar putea să nu fi găsit povești cu reacții adverse. A fost povestea pe care mass-media globalistă o evita cu îndârjire:

„Dacă ar fi să sun la Global News chiar acum, ar accepta un interviu, dar am încercat să vorbesc cu ei acum 20 de luni, iar ei au spus că, deși aveam toți acești medici în spatele meu, până când guvernul a spus „Da", toți au spus: „Nu, nu putem vorbi despre nimic negativ când vine vorba de [vaccin]", și-a amintit Sakamoto.

„Este atât de controversat încă. Chiar dacă toți doctorii mei spuneau că așa este, a trebuit să aștept acești trei medici din guvern. Nu știu cine sunt aceștia. Nu au vorbit niciodată direct cu mine. Nu au văzut niciodată o fotografie cu mine... Și a durat atât de mult."

Sakamoto a spus că rănile sale au impus familiei sale să se adapteze. Soțul ei a renunțat la slujba de producător muzical și a lucrat pe platformele petroliere pentru a plăti facturile. Gospodăria s-a mutat de pe o suprafață de teren și s-a mutat în Lethbridge. Ei au trei copii în vârstă de 21, 15 și 12 ani.

„Eu nu puteam conduce, iar copiii mei erau izolați. Eram cu toții izolați la țară. Așa că am renunțat la asta și ne-am mutat în oraș. Ne-am adaptat cu toții, dar este greu. Sunt programări la doctor tot timpul. Întotdeauna este ceva."

În vârstă de 47 de ani are un TikTok numit CanadianFlowers cu aproape 11.000 de urmăritori. Ea spune că este dedicată să îi ajute pe alții care își croiesc drum prin viață după o leziune cauzată de un vaccin.

„În ultimele 20 de luni, am intrat în contact cu o mulțime de oameni prin Tik Tok, și o grămadă de persoane rănite de vaccinuri...  Am întâlnit o mână de oameni cărora le este frică să vorbească. Și asta este foarte trist", a spus ea.

„O doamnă cu care am vorbit, îi era frică să vorbească chiar și cu propria familie despre cât de grav este. Singurul doctor pe care îl văzuse o cam trecuse sub tăcere. Și îi era teamă să se întoarcă pentru o a doua opinie. Acum, ea s-a întors pentru o a doua opinie. A primit actele, le-a trimis și călătoria ei a început cu acest lucru."
 
@canadianflowers ♬ Warrior - Avril Lavigne


Alții, a spus Sakamoto, par să fie blocați de medici care refuză să facă legătura între debutul simptomelor și un vaccin COVID-19.

„Am văzut oameni, o mulțime de oameni care îmi spun că sunt opriți de medici, se duc la medicii lor cu aceste reclamații. Iar medicii spun că nu, nu asta a fost cauza", a declarat Sakamoto.

„Voi încerca să ajut oamenii ca mine, pentru că suntem acolo. Eu nu pot face prea multe. Dar [pot oferi] sprijin moral și puțină îndrumare. Pot să ofer experiența mea".