ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


N-au trecut nici 24 de ore de când a anunțat că are cancer - stârnind uimirea Planetei - că președintele ilegitim al SUA, super-vaccinatul, dublu-mascatul și ultra-protejatul Joe Biden, a fost anunțat cu Covid. Repetăm, pentru „cuplul de aur” Arafat și Gheorghiță: cel mai vaccinat, mascat și protejat om al planetei a(r fi) făcut Covid.

În această dimineață, președintele Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19. El este „complet vaccinat” - respectiv dublu „busterizat” -  și prezintă simptome ușoare, transmite medicul Casei Albe într-un Comunicat oficial.

Președintelui de paie al SUA a început să îi fie administrat Paxlovid, medicamentul de la Pfizer care l-a băgat pe „țarul” vaccinist Anthony Fauci din nou în boala de Covid, potrivit propriilor sale declarații.

În conformitate cu recomandările CDC, Biden se va izola la Casa Albă și va continua să își îndeplinească pe deplin toate îndatoririle în această perioadă, potrivit unui comunicat emis de Casa Albă și citat de ȘtiripeSurse.

Conform protocolului standard pentru orice caz pozitiv la Casa Albă, unitatea medicală a Casei Albe va informa toate persoanele apropiate președintelui în cursul zilei de astăzi, inclusiv membrii Congresului și membrii presei care au interacționat cu președintele în timpul deplasării de ieri.

Este acesta drumul spre EXIT al președintelui SUA?

Citiți și A sosit momentul debarcării lui Joe Biden? Președintele SUA i-a plătit indirect serviciile de sex în grup cu ucrainence de 20 de ani fiului său, Hunter Biden. FBI ȘTIE susține Daily Mail într-o dezvăluire EXCLUSIVĂ cu AVERTISMENT de CONȚINUT GRAFIC

Scrisoarea medicului Casei Albe: