ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Comunismul va apărea în viitor, în mod pașnic, prin concentrarea la vârf a capitalurilor în cea mai dezvoltată țară capitalistă” (Karl Marx)

În timpul pandemiei de COVID-19, Trump s-a remarcat printre luptătorii pentru drepturile fundamentale ale omului, în special pentru dreptul de manifestare a credinței religioase în mod colectiv. Pentru că alegerile în SUA vor avea loc curând, este bine să-l mai citim și pe Marx, să ne dăm seama ce ne așteaptă dacă Biden, locțiitorul comunismului mondial, va izbândi în cursa electorală.

Citez din „Manifestul Comunist”: „Comunismul desființează adevărurile veșnice, desființează toată religia și toată moralitatea, în loc să le constituie pe o bază nouă; acționează, prin urmare, în contradicție cu toată experiența istorică trecută”.

Să ne reamintim ce spunea Trump, în septembrie , anul trecut „Viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților”. În condițiile în care, în România, au dispărut mai mult de 50% din bogățiile solului și ale subsolului, iar combinatele și capacitățiile de producție au fost divizate sau, pe scurt, desființate și majoritatea proprietăților statului, fiind privatizate de către investitorii străini, victoria unui candidat globalist la Președinția SUA ar însemna pierderea și ultimului bastion de economie națională.

Am văzut cu toții jocul murdar pe care l-au jucat globaliștii,sub pretextul epidemiei; ne-au transformat într-o nație de consumatori, lipsită de credință. Observăm că tot ceea ce este moral pentru noi, cum ar fi credința, „esența vieții” (după cum o numește I.A. Pop.), este opusul valorilor globaliste care amenință, prin posibila victorie a vârfului comunismului mondial, Joe Biden, identitatea fiecărui stat, chiar și de pe continentul american.

Marx mai nota că „diferențele naționale și antagonismele dintre popoare dispar zilnic din ce în ce mai mult”, iar muncitorii rămân fără țară, întrucât "nu le poți lua ceea ce nu au”. Libertatea comerțului și nevoia de piață mondială se va intensifica, odată cu apariția vaccinului pentru COVID-19, când vom observa și o uniformitate în modul de producție, la nivel mondial.
Dacă Trump va obține un al doilea mandat, comunismul va rămâne doar o stafie care „bântuie prin Europa”...