ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă rugăm să votați în acest sondaj! Este foarte important să ajutăm sistemul medical și clasa guvernamentală dar și influensării de serviciu în fața pericolelor „variantei DELTA”. Dacă aceasta va afecta Administrația Cîțu-Iohannis-Arafat nu vom mai avea cine să ne mai guverneze. Țara va intra în haos. Așadar, singura soluție este să îi vaccinăm primii pe ei. Nu vrem sa pierdem timpul! Dozele sunt limitate.

Ca atare, dacă ar fi să vaccinați „pe bune” oamenii sistemului cu a treia doză de ser experimental ARNm, cu cine ați începe protecția de „varianta DELTA”?

Se poate alege doar o singură opțiune. De asemenea se poate vedea și rezultatul sondajului dupa ce dati click pe butonul "VOTEAZĂ”.

Dincolo de nota de umor, practic dorim să aflam pe cine considerați cel mai responsabil de situația actuală dar și, totodată, cel mai dezagreabil, ca personaj public. Mulțumim!

Sondaj inspirat de portalul Cunoaște-Riscurile.Ro

Vedeți și Americanii, ca și cititorii ActiveNews, se opun ideii de Pașaport de Vaccinare. La sondajul nostru au răspuns 34.000 de români. Mulțumim!