ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parteneriatul dintre Dacia și Udinese trece într-o nouă etapă. Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului de Serie A, italienii anunță că procesul de renovare al stadionului se apropie de final, iar arena va purta numele constructorului român, informează prosport.ro.
 
Conform italienilor, Dacia va fi primul constructor auto ce va da numele unui stadion de fotbal în Italia. Deși sunt recunoscuți pentru faptul că dețin o industrie auto extrem de dezvoltată, până acum niciun mare brand auto din peninsulă nu s-a implicat atât de mult în fotbal.

"Suntem mândri și fericiți că putem sponsoriza noul stadion al lui Udinese. Este o completare firească a parteneriatului pe care îl avem cu clubul. Dacia Arena reprezintă începutul unei noi ere în colaborarea pe care firma noastră o are cu Udinese și sunt convins că ne vom bucura împreună de multe succese și momente fericite", a declarat Bernard Chrétie, manager general al Renault Italia.

Noul stadion al lui Udinese va fi asemănător arenelor din Anglia, cu tribunele lângă terenul de joc, și va avea o capacitate de 25.000 de locuri. Dacia Arena va deveni astfel primul stadion de acest gen din Italia.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews