ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele USR, Dan Barna, s-a relaxat la început de an într-o vacanță de lux în Caraibe. După ce a ratat intrarea în turul II al alegerilor prezidențiale și a dus partidul la un scor la jumătatea celui obținut la europarlamentare, Barna a plecat cu famiilia în Aruba, potrivit imaginilor publicate de Cancan.ro. 
 
Politicianul a fost cazat la cel mai luxos complex al stațiunii Renaissance Aruba, acolo unde o cameră costă aproximativ 450 de dolari, notează sursa citată. 
 
În imaginile apărute în presa tabloidă se vede cum Barna se relaxează alături de soție pe o plajă cu nisip fin, printre păsări flamingo. 
Aflat în orașul Oranjestad, complexul Renaissance Aruba pune la dispoziția turiștilor o insulă privată de 16 hectare, un centru spa cu servicii complete, un cazinou, restaurante exclusiviste, un centru de fitness, o pistă de jogging, trei piscine, precum și facilități de scufundări și caiac.

Dan Barna a obținut 15,02% din voturi în primul tur al alegerilor prezidențiale. Asta după ce, la scrutinul europarlamentar din luna mai, USR-PLUS primise voturile a 22,4% dintre alegători. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews