ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Dan Bittman continuă să-și susțină clar și răspicat opinia, în ciuda celor care l-au linșat mediatic, conform căreia pandemia este o exagerare. După afirmațiile care i-au atras deja un potop de acuzații cum că instigă la nepurtarea măștii sau la revoltă împotriva autorităților, solistul trupei Holograf își va atrage acum și ura proteviștilor și a trustului care profețește, de nouă luni, apocalipsa covid-19. Într-un interviu pentru Mădălin Ionescu,  Bittman a acuzat-o pe Andreea Esca, care a susținut în vară că ea și soțul ei au avut COVID, că și-a înscenat boala. „S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman la o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu.

Bittman consideră că în toată această nebunie, în care presa ne injectează zilnic frica, cel mai grav este că mor oameni zilnic, lucru care, în opinia lui. arată neputința autorităților.

„Presa vine cu un aport substanțial la starea asta de panică. Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică. Aș veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete plătite de guvern: ca să ce? Ca să purtăm mască? Închid piețele? Eu mă mir că opoziția asta slabă a reușit cât de cât să mai blocheze ceva, adică închiderea piețelor”, spune solistul trupei Holograf.
 
„Cu lingura cu care îți iei măsline de la supermarket, poți să te infectezi mai ușor decât în piață”, a mai comentat artistul.

Bittman a reptat faptu că el nu este și nu poate fi influențat de nimeni în legătură cu lucrurile pe care le spune. „Nu am primit nici un leu și n-o să primesc niciodată nici un leu. Mă caută o grămadă de lume să-mi propună tot felul de acțiuni în comun, să mă alătur lor și așa mai departe. Nu am de ce, pentru că, repet, eu nu fac politică, eu nu am făcut-o niciodată, dar îmi doresc ca eu și copiii mei și generațiile de acum încolo să poată vorbi liber oriunde. Totul a început de la o postare de la mine pe pagină, unde nu am followeri, dar una din prietenele mele, Emma Zeicescu, a văzut postarea și mi-a luat un interviu. Și după ce mi-am spus o părere pur și simplu pentru că pot să mi-o spun, de acolo a început toată nebunia”, a adăugat Bittman.