ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prins în vârtejul acuzațiilor furibunde din spațiul public, Dan Bittman a revenit cu noi precizări după ultimele sale declarații privind pandemia de COVID-19. Dan Bittman a declarat că el crede în existența virusului, dar nu este de acord cu măsurile luate de către autorități, pe care le consideră lipsite de coerență. 
 
„Eu să fi fost în locul domnului Arafat, sunam imediat ori în Franța, ori aici, mai jos, în Bulgaria, să întreb, voi cum de jucați fotbal cu tribunele pline și fără măști, și fără nu știu ce”, a spus solistul trupei Holograf, miercuri seară, în direct pe B1 TV. Artistul a ținut să explice că nu se află în extrema coronascepticilor care neagă existența unui pericol real. 
 
„M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri, cea cu fără botniță șamd. Vreau să spun de la bun început – cred în acest virus.
 
Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol.

Dan Bitman s-a arătat nedumerit, asemeni multor altora, de dubla măsură aplicată de guvernanți referitor la regulile de protecție în pandemie.

"Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp mie mi se punea să stau liniștit în casă – și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări – Guvernul sau, mă rog, forțele cu ghilimele de rigoare îmi organizau cel mai mare exod românesc organizat vreodată, 80.000 de muncitori până la urmă într-o săptămână, două plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România, (…) în Germania la cules de sparanghel. Așa că, iertați-mă, e un sfat doar, eu nu pot decât să sfătuiesc Guvernul, că nu le dau eu lecții, nu sunt politician, dar măcar când luați o măsură, luați-o pentru toată țara. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți.”, a explicat Dan Bittman.