ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Filmez zilele astea cu un robot. Nu mă sperie roboții. Dimpotrivă! Inteligența artificială, roboții, dispariția cash-ului sunt fente,piste false după care am plecat toți!Adevărata problemă e că muzica,filmele,cărțile,actele toate sunt mutate de pe obiecte fizice (cărți,discuri,dosare) în servere și clouduri.

Bunicii mei au păstrat fizic actele de proprietate ale unui pământ cumpărat de ei în anii ‘30. Comuniștii l-au confiscat dar cu ajutorul "hărțogariei”păstrate de ai mei, a cărților funciare păstrate fizic în arhive,au putut sa-l recupereze!
 
Dacă era digitalizat,comunistii ștergeau actul de proprietate din serverele pe care ei le-ar fi deținut și recuperarea era mult mai grea! Cărțile,partiturile muzicale,actele, proprietățile intelectuale vor dispărea fizic și se vor muta în servere, clouduri. De unde pot apoi să dispară,să fie interzise, modificate sau cenzurate ????Libertatea gândului e degeaba fără libertatea de exprimare !”, a transmis Dan Negru pe Facebook.