ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe lângă  temperaturi, cele mai multe sunt provocate de mafia imobiliară. Guvernul grec a recunoscut mereu asta, ultima dată a spus-o ieri Vasilis Kikilias, minstru grec al mediului, semnalează omul de televiziune Dan Negru:

"Singura țară europeană fără registru forestier, grecii dau foc pădurilor ca sa-și extindă acolo hotelurile. Ei știu că turismul e singura lor salvare intr-o țară in care statul a eșuat. Suntem mult peste ce e Grecia azi ! 

Trecutul fabulos al Greciei Antice si prezentul sunt o lecție despre cât poate un popor să se  prăbușească. Noi,asupriți mereu in istoria noastră, n-am decăzut așa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor...

Multe din hotelurile "instagramabile" din mijlocul pădurilor de pin sunt construite pe urmele incendiilor puse de mâna omului. Pentru că turismul e singura lor șansă. 

In țara in care Platon, Aristotel sau Socrate puneau bazele moralității  se vorbește azi despre "fakelaki" care înseamnă "plicuri mici", simbolul corupției.  

Planificați-vă vacanțele in Grecia in funcție de interesele imobiliare ale șmecherilor de acolo, nu în funcție de prognoza meteo. 

Socrate, grecul, avea dreptate: "Fiecare poveste poate fi spusă in feluri diferite". Ăsta e un alt fel de a spune povestea Greciei.", consideră omul de presă.