ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul prezentator Dan Negru consideră că Johann Strauss nu trebuie boicotat la pachet cu guvernanții Austriei:

„Concertul de Anul Nou de la Viena a împărțit România in două. Mulți cer ca TVR să nu-l mai difuzeze anul ăsta. Am acasă colecția de programe tv de dinainte de '89 și am căutat ziua de 4 Ianuarie 1981. La ora 11,45: "Concertul de anul nou de la Viena". Johann Strauss n-are nicio vină că niște politiceni din țara lui ne-au faultat.Nu suntem iobagii culturii europene, timișoreanul Ioan Holender este cel mai longeviv director din istoria Operei din Viena, Valentina Naforniță , prim-solista operei vieneze deține recordul de audiența tv in Austria cu deschiderea celebrului Bal Vienez din 2013. Negociați taxele economice, luați-vă de piept cu politicenii lor dar lăsați-l pe Strauss! Doar educați putem să fim egalii lor! Needucați vom fi iobagii lor. Strauss spunea că doar "cultura transformă oglinzile in ferestre"! Deschideți ferestrele!", scrie Dan Negru pe Facebook.
 
Într-o altă postare amintește:
 
„Țin minte povestea unui revelion memorabil . Cel din 2012! Când l-am invitat pe Vadim Tudor, m-a refuzat. Apoi, după câteva zile m-a sunat . "Puștiule, vin!"
O altă televiziune făcea atunci un revelion numit "Star Maraton" și de la Vadim am aflat atunci că oameni importați din acea tv urmau sa fie inculpați în cel mai mare dosar de fraudă financiară din istoria televiziunii din România în care statul era furat cu sute de milioane.
De asta a acceptat Vadim invitația mea : ca să lupte cu ei măcar in audiențe. "Puștiule, ne -a rămas strigatul de luptă al lui Avram Iancu : "No, gata! No, hai!" mi-a spus Vadim la filmare. Revelionul cu el invitat a fost pe primul loc. L-am sunat a doua zi spunându-i audiențele. "Tine minte, puștiule : No, gata! No, hai! Altfel a fost degeaba " mi-a răspuns.
La doi ani, exact cum prevestea Vadim, directorii și producătorii din aceea tv erau arestați. Avea dreptate...Nu-l credeam dar prevestirea lui s-a adeverit.
L-am sunat din nou spunându-i că, deși nu-i cunoșteam pe cei arestați eram convis că printre ei sunt și profesioniști.
"Puștiule, nu de profesioniști duce lipsa țara asta ci de caractere" mi-a răspuns citându-l pe Iorga.
Nu stiu și nici nu m-a interesat vreodată ce s-a întâmplat cu inculpații din cel mai cunoscut dosar de fraudă din istoria televiziunii din România.
Or fi liberi ?
S-or fi retras din televiziune sau or mai face revelioane?
Nu m-am intersectat niciodată profesional cu ei.
Vadim nu mai e...
Cum e țara?”