ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proteste față de prețurile exagerate la benzină și motorină au avut loc la mai multe benzinării din întreaga țară, în special la București și Constanța, Ploiești și Pitești, dar și în Târgu Jiu și Botoșani, unde unele stații de benzină au fost blocate sau șoferii au alimentat de un leu sau doi.

Zilnic, mii de șoferi din toată țara alimentează cu sume derizorii și blochează benzinăriile, transmit și posturile TV. Protestatarii afirmă că e bine de plătit cu cardul leul respectiv, ca să coste operațiunea bancară exact de cât se pune benzină.

Vedeți și PROTESTE MASIVE LA BENZINĂRII. Azi, la ora 18.00, se blochează un MOL din Bulevardul Corneliu Coposu. Proteste și în Constanța

Iată că și cunoscutul Dan Negru se alătură mișcării de protest naționale și anunță, oferind și dovada foto:

„Am pus și eu motorină de 1,4 lei ca să le arăt celor lacomi că cel mai greu este să iei puțin atunci când poți să iei mult.
România are sonde de petrol, extrage, rafinează și totuși vinde scump.
Din cauza lăcomiei alor noștri!
Vreți să dețineți totul de parcă ați avea timp să stăpâniți totul.”