ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Negru se revoltă după ce actualul primar USR al Timișoarei a aruncat orașul în haos și frig. După ce a provocat înghețul în spitale, inclusiv în materinități, iresponsabilul Fritz, provenit din laboratoarele extremiștilor de stanga germani, a băgat și școlile în criogenie. Iată mesajul lui Dan Negru:

„Două partide mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei
Am luat-o in râs și le-am spus că prietenii mei din copilărie ar arunca cu ouă după mine.
Zilele astea în Timisoara se inchid școli din cauza frigului din clase!
Când se închid școli, se deschid pușcării!
In 1718 se deschidea in Timisoara prima școală elementară din România. Azi se închide de frig!
Timișoara are unul din puținele licee din lume, Lenau,care a dat doi laureați de premiu Nobel: Herta Muller si Stefan Hell.
Orașul cu doi laureați de Nobel care au absolvit aceeași școală își inchide școlile de frig.
Asta e breaking news european!
Statul e obligat să asigure dreptul la viață, la sănătate, la educație. N-o mai face!
Statul inchide școli ca să deschidă pușcării!”

De aproape două săptămâni, Colterm a coborât temperatura de plecare a agentului termic în rețea, astfel că în apartamente, școli și spitale temperatura ajunge la 12-16 grade. Colterm are datorii de aproape 300 de milioane de lei către ANAF, bănci și furnizorii de combustibil. În plus, Dominic Fritz are de achitat o amendă de 21 de milioane de euro pentru că nu a cumpărat la timp certificatele verzi.