ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Negru revine cu o nouă postare pe tema scandalului Auchan. Acesta spune că adevărata dramă e de fapt cât câștigă un casier de la Auchan sau orice alt supermarket și nu desființarea acestor posturi, potrivit ȘtiriPeSurse. 
 
Pe considerentul „capul plecat, sabia nu-l taie”, Dan Negru a încropit un raționament, publicat de el pe rețelele de socializare, vizavi de noul scandal al caselor „self-pay”: 

„Vreo 3000 de lei căștigă un casier la supermarket. Ăsta e subiectul, nu roboții. Roboții sunt pista falsă, fenta după care m-am dus și eu! N-am văzut casieri care să-și ceară drepturile in stradă, să pună presiune pe patronii care au profituri comparabile cu orice altă țară europeană dar le oferă salarii la jumate. Bugetari am văzut! Cu statul român ne permitem orice. Să-l hulim, să-l umilim, să ieșim in stradă împotriva lui. Cu patronii suntem mielușei. Am fost mereu așa. In perioada interbelică, in anii '30, in Anglia venitul național pe cap de locuitor era 378 dolari, in Germania era 338 dolari. La noi era 76 de dolari. Noi suntem roboții cu capul plecat pentru că ceea ce permiți o dată va continua și altă dată !", scrie Dan Negru pe Facebook.