ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Realizatorul TV Dan Negru dă de pământ cu Klaus Iohannis, despre care spune că promovează în zadar proiectul România Educată câtă vreme în România nu există o legislație care să interzică reclamele la jocuri de noroc, semnalează ȘtiriPeSurse. 
 
În toată țara, pe toate zidurile și pe toate ecranele e promovat îndemnul la noroc. Mi-au propus și mie să apar pe panouri publicitare și să promovez jocurile de noroc. Am refuzat ! Degeaba proiectul "România Educată" dacă pe străzi e promovat norocul. Succesul in viață îl câștigi urcând pe scări si nu cu liftul norocului. Asta trebuie să explice România educată.

Din 2021, Moldova a interzis orice fel de publicitate la jocuri de noroc, cazinouri sau pariuri sportive. In Anglia vedetele din showbiz nu au voie să promoveze jocurile de noroc. In Germania e interzisă publicitatea pariurilor sportive înaintea sau in timpul meciurilor. La noi totul e vândut norocului! Nu există nicio statistică oficială care să spună câți dependenți are România pentru că sunt interese mari să nu se afle asta.

In locul afișelor uriașe care îndeamnă la săracia norocului aș pune vorba lui Caragiale : „Norocul e prea puțin și lumea e prea multă", scrie Dan Negru pe Facebook.