ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de televiziune Dan Negru anunță că analiștii financiari care prezic crize și dezastre și care sperie populația încasează bani grei pentru aparițiile pe TV. El spune că sumele se ridică și la ordinul miilor de euro, iar ținta anunțurilor alarmiste sunt pensionarii săraci, scrie ȘtiripeSurse, redând o postare virală a lui Dan Negru de pe rețelele de socialziare pe care o publicăm și noi, mai jos. 
 
„Falimentul băncilor din America e explicat acu' la tv de un analist financiar : apocalipsă. Repetă mereu cuvântul ăsta. De vreo 2 ani tot anunță apocalipsa. La început a speriat-o pe mama. Acu' mama s-a obișnuit cu „analiștii-apocalipsă". Același ins explică, după ce a terminat cu "apocalipsa" , unde să ne investim banii in criza care urmează.Tot pe ton de panică! Pe unii "analiștii financiari" îi cunosc. 

Contractele lor cu televiziunile sunt de vreo 1000 / 2000 euro / lună. Pentru banii ăștia anunță apocalipse si o sperie pe măică-mea. Sunt cei care n-au reușit să-si facă propriile afaceri dar le explică altora ce sa facă cu banii. E ca si cum un gras ți-ar explica cum să slăbești! James J. Cramer e prezentatorul „Mad Money" la CNBC si e o legendă pe bursa americană unde a făcut juma' de miliard de dolari. 

Așa a intrat in tv: cu credibilitatea obținută in afaceri.La noi orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit furând statul e numit om de afaceri!  Ocoliți frica!  Și ocoliți-i pe cei care-ți spun cum să ajungi acolo unde ei nu au ajuns niciodată!”, A scris prezentatorul TV, Dan Negru. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews