ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul jurnalist Dan Negru comentează sarcastic tehnologia terorii inoculată de televiziuni și presa ticăloșită rămasă cu reflexele din perioada când era plătită de Guvern ca să sperie populația prin ceea ce criticii măsurilor pandemice au denumit „pornografia fricii”:

„"Vești proaste de la meteorologi” Doar asta văd peste tot. Și toți par că nu au mai văzut niciodată zăpadă. Nimeni nu spune că zăpada care cade acu’ face ca România să fie încă pe primele locuri in Europa la producția de cereale. Cu utilaje învechite, cu ferme mici și împărțite, fără irigații, cu un stat care n-a ajutat niciodată agricultura, avem un singur aliat: zăpada asta care protejează culturile agricole, aduce umiditate plantelor, dă speranța ca și la anul o să fie bine!

E panică iarna când ninge.

E panică vara când e cald.

Nimic nu întunecă mintea așa cum o face frica! Ne pricepem la asta!”, conchide ziaristul distinct față de colegii săi din televiziuni.