ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La prima emisiune „Prietenii lui Ovidiu” din 2024, care urmează să fie difuzată miercuri, 21 februarie, de la ora 20:00, Dan Puric a vorbit pentru prima dată despre subiectul candidaturii sale la prezidențiale, după furtuna mediatică pe care a provocat-o anunțul său, informează GSP.

Provocat de Ovidiu Ioanițoaia, Puric a spus zâmbind: „Mă bucur că i-ați speriat pe oameni cu candidatura la președinție”. „S-au trezit târziu! Eu sunt de mult președinte”, a mai spus actorul, oferind o pildă de-a sa.

CTP, turbat

După știrea potrivit căreia Dan Puric ar putea candidat la prezidențiale, cunoscutul sociopat CTP a turbat. El a scris un text vitriolic, intitulat perfid ”AUR și-a găsit Vadimul”. Îl redăm ca atare, cu scuze pentru cititorii că trebuie să-și murdărească ochii:

„Chiar de pe scena teatrului, la sfârșitul spectacolului „Dan Puric – Votați, mă!”, Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de AUR. Histrionul, altfel, un pantomim excelent, are, spre deosebire de G. Simion, fără meserie la bază, consistență și anvergură. Electoratul lui conține și un tip de intelectuali naționaliști, foști securiști și turnători la Securitate, multe femei între mai multe vârste, care îl adoră buimac, snobi patriotici, pe lângă masa brută de votanți AUR. Omul este culturos la modul delirant, creștinopat de extremă dreaptă, este noul C.V. Tudor. În confruntări directe cu el, atât Ciucă, cât și Ciolacu ar fi făcuți K.O. Chiar și Șoșoacăi nu i-ar fi ușor.

Din acest moment, problemele pe care le tot pritocesc PSD și PNL sunt parfum de tei pe lângă pericolul Puric.”, a scris fostul ziarist Cristian Tudor Popescu.

AUR: Cursa pentru Cotroceni începe de azi

Reprezentanții partidului condus de George Simion au precizat pentru presă că „Atenția și importanța pe care presa o acordă candidatului AUR este una care ne onorează și demonstrează forța partidului.” și că  „Atât domnul Puric, cât și alți oameni apropiați de AUR vor fi testați într-o cursă internă a partidului care se va desfășura în perioada 16 februarie - 16 iunie. După acea dată veți afla candidatul AUR pentru prezidențiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR.”

Nu este exclus însă ca de fapt George Simion să fie candidatul AUR, pe care îl va susține Dan Puric. Practic, cursa începe chiar de astăzi, 16 februarie 2023!

„Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte.” a spus George Simion, președinte AUR, în urmă cu câteva săptămâni.