ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o intervenție televizată, Dan Puric a transmis câteva mesaje tinerilor care protestează. Artistul i-a îndemnat să se organizeze mai bine. Dar și să citească. Pentru că doar așa, spune el,  vor avea cultura politică necesară ridicării din mulțime.

„Știți care este tragedia tinerilor? Au potențial genial, dar câmpul de manifestare este nul și nul va fi pe viitor. Rămâne o Românie la mâna derbedeilor. Dacă această țară strigă că ne-am săturat de voi, dar nu avem pe cine să punem… Nu putem trăi din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicală. Primul lucru pe care l-aș completa este că generația mea are o lipsă acută de valori. Dacă ar fi să propun pe cineva în locul actualei clase politice, nu aș avea un răspuns”, a spus Dan Puric.
 
„ Există o reacție negativă față de politică, este tema principală a pieței. Pe de altă parte, situația este ca o explozie și, odată ce a fost declanșată, este greu să mai fie strunită. Este vorba de o reacție negativă față de această clasă politică”, a comentat Dan Puric protestele din ultimele zile, la RTV.

”România are niște cifre stabile și toate cifrele astea bune s-ar putea să se ducă pe Apa Sâmbetei. Noi trebuie să ieșim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de împrumut. Atunci vom avea și noi o istorie și o demnitate. Iohannis este depășit de situație”, a mai spus Dan Puric.

El le-a transmis și un mesaj tinerilor: „Apucați-vă și citiți, apucați-vă și interesați-vă. V-au văduvit de valori, trebuie să învățăm sa fim români. Nu este nicio rușine, puilor, în treaba asta. Nu trebuie să fii exacerbat, să-ți pui tricolorul pe chiloți”.