ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!Dana Budeanu a anunțat pe rețelele de socializare că mătușa ei a încetat din viață, miercuri, acasă. Ea a declarat război firmei care a trecut pe certificatul de deces al mătușii sale Covid-19, în ciuda faptului că aceasta nu a fost infectată cu SARS-Cov-2.

Dana Budeanu este foc și pară după ce, pe certificatul de deces al mătușii sale, firma care se ocupă de serviciile mortuare a trecut "cu japca” un motiv al decesului care nu este real.

Ea a declarat război firmei de pompe funebre pe care o amenință cu repercusiuni și dezvăluirea numelui instituției care a făcut această eroare.

"Mătușa mea a murit astăzi, acasă! Firma care se ocupă de toate cele a tecut cu japca pe certificat „boala lu’ Calache” (n.r. – Covid-19)! Nu a avut-o niciodată! Nu a fost la spital! Pur și simplu, familiei i s-a spus că o să treacă și asta pe certificat! Din păcate pentru voi, familia asta este a mea! Vă nenorocesc", a spus Dana Budeanu în postarea de pe Facebook.
 
Ulterior, ea a făcut o serie de postări în care le cere celor responsabili schimbarea datelor din certificatul de deces. 

"Pe mătușa mea o cheamă Adela! Schimbați certificatul acum, pe loc, ca să nu dau numele firmei și să vă fac rău aiurea”, a scris aceasta.