ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Codrin Ștefănescu a fost dat afară de Dana Grecu din emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, după ce acesta l-a jignit pe un alt invitat la emisiune, liberalul Răzvan Prișcă.

Cei doi invitați s-au luat la ceartă pe motivul demisiei lui Florin Iordache de la Ministerul Justiției, iar PSD-istul Codrin Ștefănescu a încercat să îl imite pe reprezentantul PNL.

Codrin Ștefănescu a fost invitat de Dana Grecu să își ceară scuze, avertizându-l că îi va tăia microfonul. Ceea ce s-a și întâmplat. În cele din urmă, Dana Grecu l-a invitat afară din emisiune pe reprezentantul PSD: „Dacă vă simțiți jignit, ridicați-vă și plecați". Ulterior, la finalul emisiunii, Dana Grecu a explicat că a fost în situația în care a primit jigniri gratuite, în mandatul lui Traian Băsescu la Cotroceni, și și-a promis că nimeni, sub ochii ei, nu va face același lucru, relateaza Antena3.ro

„Dacă președintele Romaniei i-ar fi spus domnului Prișca ceea ce i-a spus Codrin Ștefănescu, atunci președintele ar fi fost dat afară din emisiune”, a spus Dana Grecu, arătând că, în pofida respectului pe care i-l poartă, nu poate tolera o astfel de atitudine.