ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Viorica Dăncilă se va alătura echipei de consilieri ai lui Mugur Isărescu. Fostul premier va ocupa funcția de Consilier de Strategie de Sustenabilitate și Energie Verde, anunță Evenimentul Zilei.

Antena3 informează că Dăncilă și-a depus un dosar și chiar a susținut un interviu în vederea ocupării postului de consilier al BNR. Potrivit postului de televiziune, fostul premier va încasa lunar în calitate de consilier suma de 10.000 de lei.

„Gurile rele spun acum că este un gest de recunoștință a lui Isărescu că, pe atunci premierul Dăncilă, i-a prelungit mandatul de guvernator al Băncii Naționale”, a comentat Mihnea Talau de la Evenimentul Zilei.

Dăncilă este singura femeie din istoria României care a ocupat funcția de prim-ministru, de la 29 ianuarie 2018 până la 4 noiembrie 2019.