ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru Daniel Chițoiu a fost pus sub acuzare, joi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în dosarul accidentului rutier în care a fost implicat, soldat cu decesul a două persoane, informează Agerpres.
 
Daniel Chițoiu s-a prezentat joi la sediul Parchetului din Argeș, unde a fost anunțat că are calitatea de suspect în dosar. El a negat că ar fi vorbit la telefon în momentul accidentului și a spus că nu a discutat cu familia victimelor.

Pe 26 decembrie, Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 7 Pitești - Râmnicu Vâlcea, în zona localității Zamfirești din județul Argeș. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de un bărbat de 82 de ani, din Pitești, care se deplasa pe direcția Pitești - Râmnicu Vâlcea, și un autoturism condus din sens opus de Daniel Chițoiu.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat decesul bărbatului de 82 de ani și rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism, care ulterior a decedat. Imediat după producerea accidentului, Daniel Chițoiu a fost filmat în picioare, însă ulterior acesta a fost luat cu targa și internat la Spitalul Floreasca.