ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir confrmă că o zi de filaj la SRI costă 3.000 de euro.  Acesta a distribuit un articol al jurnalistului Răzvan Savaliuc, ăe Lumea Justiției, în care acesta precizează că, în ultimii 12 ani, peste 6 milioane de români, respectiv toată populația activă aflată în câmpul muncii, au fost ascultați, fiind cheltuite zeci de miliarde de euro pe interceptările și filajele SRI.

În articol este prezentat un document emis de DNA Oradea, din 2014, în care se arată că, într-un dosar, ponderea cea mai mare a cheltuielilor judiciare o reprezintă cele efectuate cu supravegherile operative care, potrivit Serviciului Român de Informații, sunt de până la 3.000 de euro/zi.

„3000 de euro ziua de filaj la SRI. Vă confirm că cifra este reală. Aici sunt banii dumneavoastră!!! Într-o zi vom înțelege cu toții de ce nu avem nici autostrăzi, nici spitale, dar avem "intelligence” de dăm pe afară. Sume uriașe au fost cheltuite pentru a-i urmări pe români. De aceea, pe lângă răspunderea penală, Coldea, Kovesi și ceilalți mafioți care conduc statul paralel vor trebui să plateasca sumele cheltuite în interes personal. Va trebui să recuperăm de la ei și de la neamurile lor toate milioanele astea aruncate pe apa sâmbetei. Până la ultimul cent!”, a scris, duminică, Daniel Dragomir, pe Facebook.