ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Daniel Dragomir, fost colonel SRI, anunță într-o postare pe Facebook că miercuri, 30 mai, începe bătălia finală”. El spune  că îi va denunța pe cei care au  „sabotat” România în ultimii ani.

„Mâine 30 mai, la orele 10 voi merge la Parchetul General pentru a depune o plângere împotriva celor care au arestat și distrus România în ultimii ani. Împotriva liderilor statului mafiot”, se arată în postare.

Dragomir menționează că plângerea penală va fi depusă "împotriva celor care au trădat România și i-au abuzat pe proprii concetățeni”. „A venit vremea ca uneltele statului paralel să plătească și să răspundă pentru faptele lor”, potrivit mesajului.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, este cunoscut pentru că a adus în atenția publică implicațiile Serviciului Român de Informații (SRI) în justiție, susținând că ofițerii SRI erau cei făceau rechizitoriile, iar „procurorii DNA le luau, le contrasemnau și le trimiteau la instanță”. Dragomir l-a acuzat pe fostul șef operativ al SRI, Florian Coldea, că în prezența sa, ordona arestări pentru politicieni, politiceni și jurnaliști, care erau „interceptați pe mandate de siguranța națională conexe activităților teroriste”.El a declarat în reptetate rânduri că în perioada 2009-2013, mai mulți oameni de afaceri, oameni politici, oameni din societatea civilă și oameni din media au fost interceptați pe mandate de siguranță națională conexe activităților teroriste.