ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Într-un  text postat pe Facebook, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, scrie  că fostul premier Adrian Năstase a trecut de partea "statului paralel". Reacția lui Dragomir vine după ce Adrian Năstase l-a lăudat, într-un articol publicat pe blogul personal, pe generalul (r) SRI Florian Coldea. 

„De ceva timp circulă informații cu privire la o mare și subterană alianță (Adrian Năstase - Ioan Rus - Gabriel Oprea - grupul de la Cluj - grupul Coldea din Pădure și alții).

Se strâng rândurile. Își dau seama că dezvăluirile nu se vor opri și vor arunca în aer mizeria de stat pe care au creat-o.

Nu credeam însă că Adrian Năstase se va alătura grupării de salvare a statului paralel.

Acum încep să cred.

Păcat.

Așa este în politică: faci compromisuri inclusiv cu cei ce au dus bilețelele la judecători să te bage la pușcărie.

De aceea #romania30 e altfel. La noi nu există compromisuri și nici negociere cu cei ce i-au abuzat pe români și au arestat țara", a scris Daniel Dragomir pe Facebook.


Participant la reuniunea Forumului Crans Montana de la Bruxeles, fostul prim ministru, Adrian Năstase, a facut pe blogul sau o scurtă descriere a evnimentelor  la care a participat. Dintre participanții din România iese în evidență generalul Florian Coldea, fostul prim adjunct al directorului SRI, a cărui prestație a fost foarte apreciată de Adrian Năstase.

„Din Romania, la acest panel, au vorbit Tudor Buzatu, secretar de stat si Florian Coldea, fostul director adjunct al SRI. Ca sa fiu obiectiv, prezentarea lui Florian Coldea, in engleza, pe tema aspectelor de securitate in zona Balcanilor de Vest, a fost judicioasa si convingatoare.” a scris fostul prim ministru pe blogul său.

Ulterior, după comentariul lui Dragomir, Năstase a replicat: „As vrea să-i atrag atenția colonelului Daniel Dragomir să nu tragă concluzii pripite din ceea ce scriu pe blog. Încercările prin care am trecut m-au învățat sa privesc fără ură realitatea. Îl sfatuiesc să incerce să facă același lucru, indiferent de proiectele politice pe care le are", a scris Năstase pe blog.