ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, lansează o nouă provocare pentru Barna și Cioloș, după ce s-a descoperit că în partidul Renew Europe, formațiunea europeană de care aparțin cei doi politicieni, a mai apărut un „penal”.

„Îi întreabă cineva pe domnii Cioloș, Barna și Tudorache cum vor vota în cazul altui comisar cu situație juridică neclară propus de Renew (Didier Reynders)? Că eu m-am plictisit și acum am chef să-i întreb pe peneliștii din Parlamentul European ce vor face”.

„PS: ah, scuze. Nu are rost să-l întrebați pe dl Tudorache, pentru că el copiază răspunsurile lui Dacian Cioloș”, a scris pe Facebook Daniel Funeriu.

Este a doua interpelare a fostului ministru al Educației către Cioloș și Barna, în condițiile în care, duminică, autoritățile belgiene au indicat că ministrul de externe Didier Reynders, candidatul Belgiei pentru un post de comisar european, se află în cercetări preliminare privind spălarea de bani.

Anterior, Funeriu le-a cerut celor doi lideri USR-PLUS să-și exprime poziția față de Sylvie Goulard.