ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luptatorul K1 Daniel Ghiță atacă mediatizarea excesivă a vizitei Papei, punând sub semnul întrebării scopul acestei vizite în România, scrie 9am.ro.
 
Acesta deplânge modul în care o parte a publicului și a mass-mediei se comportă față de Papa Francisc, față de felul în care se raportează la Patriarhul Daniel.

„Toată ziua ne intoxicați cu venirea Papei în România. Il înjurăm pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile în fața Papei care e catolic!
Cât costă toată vizita? Nu puteam construi o clinică pe banii aștia? Care este scopul vizitei? 
Prima data ați început campania împotriva Bisericii Ortodoxe Române cu slogane „vrem spitale, nu catedrale". Acum nu mai vreți? O campanie de a denigra Catedrala Mântuirii Neamului! Nu aveam voie să avem așa catedrală? Unde sunt toți eroii neamului nostru. Trebuie să ne dispară și religia?
Cine plătește paza, mașinile? Din banii poporului? Știe cineva cât ne costa aceasta vizita a Papei în România? Noi suntem creștini ortodocși și așa o sa rămânem!”, a scris sportivul.
 
Daniel Ghiță a încheiat cu un îndemn:

„Fraților, nu va uitați religia creștin ortodoxă! Este unica care ne-a ținut uniți (poporul român) și încă ne mai tine uniți. Luați exemplul Bulgariei, de a nu permite ca preoții ortodocși să se roage cu Papa! Nu va lăsați manipulați de campania (electoral) agresivă care se face pe toate posturile TV. Acum  nici religia noastră nu e bună?

Eu sunt român creștin ortodox, și așa rămân până la moarte!", a scris Ghiță pe Facebook.