Luptatorul K1 Daniel Ghiță atacă mediatizarea excesivă a vizitei Papei, punând sub semnul întrebării scopul acestei vizite în România, scrie 9am.ro.
 
Acesta deplânge modul în care o parte a publicului și a mass-mediei se comportă față de Papa Francisc, față de felul în care se raportează la Patriarhul Daniel.

„Toată ziua ne intoxicați cu venirea Papei în România. Il înjurăm pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile în fața Papei care e catolic!
Cât costă toată vizita? Nu puteam construi o clinică pe banii aștia? Care este scopul vizitei? 
Prima data ați început campania împotriva Bisericii Ortodoxe Române cu slogane „vrem spitale, nu catedrale". Acum nu mai vreți? O campanie de a denigra Catedrala Mântuirii Neamului! Nu aveam voie să avem așa catedrală? Unde sunt toți eroii neamului nostru. Trebuie să ne dispară și religia?
Cine plătește paza, mașinile? Din banii poporului? Știe cineva cât ne costa aceasta vizita a Papei în România? Noi suntem creștini ortodocși și așa o sa rămânem!”, a scris sportivul.
 
Daniel Ghiță a încheiat cu un îndemn:

„Fraților, nu va uitați religia creștin ortodoxă! Este unica care ne-a ținut uniți (poporul român) și încă ne mai tine uniți. Luați exemplul Bulgariei, de a nu permite ca preoții ortodocși să se roage cu Papa! Nu va lăsați manipulați de campania (electoral) agresivă care se face pe toate posturile TV. Acum  nici religia noastră nu e bună?

Eu sunt român creștin ortodox, și așa rămân până la moarte!", a scris Ghiță pe Facebook.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews