ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daniel Ghiță a semnalat de mai multe ori faptul că defrișările continuă în aceste zile, așa cum s-a putut vedea în imaginile care au circulat pe Facebook. Luptătorul de kikboxing condamnă faptul că autoritățile nu iau măsuri concrete pentru a salva pădurile României, mai ales după ce,
 în ultimele zile, a semnalat în mod repetat continuarea defrișărilor ilegale și exportul de lemn pe timpul stării de urgență. 

„De ce nu opreste Ministrul Alexa defrisarile ?
Un alt Ministru ZERO , gasca lui GuWerner!
Stați in casa ca va defrișăm noi toate padurile!
Nu muriți de Covid 19, muriți, ca nu mai aveți aer sa respirați!Mă mira ca vedetele noastre nu prea se implica. Nu da bine la imagine ? Sunteți toți caritabili numai dacă e „campanie ".

Din 2015 țip pentru păduri , de parcă sunt pădurile mele, nu ale noastre a tuturor!? Românii amendați și obligați sa stea in casa, și se da unda verde de a defrișa ilegal toată România! Tine de siguranța Naționala a României!Dați share masiv și postati peste tot , va rog! În curând ieșim in strada! Ajunge! Din 2015 ati defrisat toată România !", a scris Daniel Ghiță pe pagina sa de Facebook.
 
Reamintim că săptămâna trecută, ministrul Mediului, Costel Alexe, declara că măsura interzicerii tăierilor legale pe durata stării de urgență nu ar fi benefică pentru oameni, mediu și economie. Un anunț pe care l-a făcut în urma unor consultări cu specialiști, după ce o parte a societății civile a cerut stoparea tăierilor. „Nu este bine și nici constituțional să luăm această măsură extremă”, afirma ministrul Mediului, în timp ce premierul Ludovic Orban a sărit în apărarea austriecilor de la Schweighofer, afirmând, că, de fapt, aceștia „procesează 80% lemn din import”.