ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noile cifre ale Comitetului Național pentru Dreptul la Viață arată că în SUA aproape 64,5 milioane de bebeluși au fost uciși prin avort de când Curtea Supremă a legalizat avortul în 1973, relatează LifeSiteNews.

Deși numărul total de avorturi pe an a scăzut de la maximele înregistrate în anii după 1973, aproape 900.000 de bebeluși sunt uciși în avorturi în fiecare an, iar aceste totaluri au crescut ușor în ultimii doi ani din cauza pandemiei COVID și a incertitudinii masive din lume, potrivit proiecțiilor NRLC.

Cele mai exacte cifre privind avorturile din Statele Unite provin de la un grup pro-avort care a făcut parte anterior din Planned Parenthood, deoarece aceste cifre provin direct de la centrele de avort care ucid bebeluși.
 
CDC colectează, de asemenea, cifre anuale privind avorturile, iar totalurile lor sunt reflectate, dar datele lor anuale sunt incomplete deoarece California și alte câteva state nu sunt incluse.
 
În România, de exemplu, numărul întreruperilor de sarcină care au avut loc între 1958 și 2008 este mai mare decât populația actuală a României, mai precis peste 22 de milioane de avorturi.