ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Americanii au spus clar. David Popovici nu mai este favoritul la medalia de aur în proba de 100 de metri liber, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, scrie SportBull.

Chinezul Pan Zhanle a reușit să doboare recordul românului la Campionatele Mondiale de Natație de la Doha, competiție la care campionul nostru nu participă.

Americanii nu îi dau nicio șansă lui David Popovici

Jurnaliștii americani nu îl văd pe David Popovici favorit în proba de 100 de metri liber la olimpiada de la Paris. Asta după ce Pan Zhanle a obținut un timp de 46.80 de secunde la CM de la Doha și a doborât recordul românului, 46,86, care data din vara anului 2022.

David Popovici a decis să nu participe la Campionatele Mondiale.

„Pan a devenit marele favorit la aurul olimpic la 100 metri liber. Asistăm la o generație excepțională de sprinteri, care împing înotul pe noi culmi. Pan va împlini 20 de ani în timpul Jocurilor Olimpice. Asta în timp ce David Popovici, fostul recordmen mondial, va ajunge la această vârstă 6 săptămâni mai târziu. Jack Alexy, argintul mondial din 2023, are 21 de ani. În timp ce Matt Richards și Jordan Crooks au la rândul lor 21 de ani. Nu trebuie uitat nici Hwang Sun-Woo, din Coreea de Sud. Are 20 de ani, deși acesta probabil că are mai multe șanse să obțină rezultate mari la 200 de metri liber”, au scris americanii de la swimmingworldmagazine.com.