ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 4 iulie, în cinematografele din SUA va avea loc premiera unuia dintre cele mai impresionante și importante filme din istoria recentă a omenirii. Filmul se numește „Sound of freedom” („Sunetul libertății”) și are protagonist pe Jim Caviezel – actorul care a interpretat rolul lui Iisus Hristos în celebrul film al lui Mel Gibson, „Patimile lui Hristos”, scrie site-ul O Chilie Athonită.

Filmul se bazează pe povestea reală a lui Tim Ballard care din agent federal a devenit un haiduc luptător pentru salvarea copiilor de cartelurile de traficanți de copii pentru sex din America Latină.

Filmul a fost terminat în 2018 având un contract de difuzare cu 21st Century Fox, însă când compania a fost cumpărată de Walt Disney Pictures, filmul a fost interzis.

Este vorba de 2.000.000 (două milioane) de copiii care sunt traficați pentru sex!

Realizatorii filmului (Angel Studios) s-au luptat ani de zile pentru a reuși să capete drepturile de difuzare și pentru a-l difuza oamenilor astfel încât aceștia să afle adevărul despre traficul de copii.

Vă prezentăm mai jos două clipuri: primul este trailerul filmului, iar al doilea este un interviu pe care Jim Caviezel și producătorul filmului (care are și un rol în film) Eduardo Verástegui l-au acordat site-ului american The Daily Signal. În interviu au vorbit atât despre film cât și despre marile probleme sociale cu care se confruntă SUA.

Vizionare plăcută! (podcasturile și transcripturile acestora le puteți vedea AICI)