ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În noiembrie 2023, Elon Musk le-a spus în mod direct agenților de publicitate ‘Go F*ck Yourself’, ca răspuns la boicotarea de către aceștia a platformei X. "Cineva va încerca să mă șantajeze cu publicitate, să mă șantajeze cu bani? ‘Go F*ck Yourself’", a declarat el.

Recent, antreprenorul vizionar a avut ocazia să se calmeze și să reflecteze asupra acelor comentarii care au atras atât de multă atenție. În timpul unei discuții de 40 de minute la Cannes Lions, intervievatorul l-a întrebat: "De ce ați spus asta? Și ce ați vrut să spuneți cu asta?".

Iată cum a răspuns Musk:

"Ei bine, în primul rând, nu a fost la adresa agenților de publicitate în ansamblu. A fost cu privire la libertatea de exprimare. Cred că este important să avem o platformă globală de libertate de exprimare, unde oameni cu o gamă largă de opinii își pot exprima opiniile. Și, în unele cazuri, au existat agenți de publicitate care insistau asupra cenzurii. Și, până la urmă, dacă trebuie să alegem între cenzură și bani sau libertatea de exprimare și pierderea de bani, vom alege a doua variantă. Vom susține libertatea de exprimare în loc să acceptăm să fim cenzurați pentru bani, ceea ce este, cred eu, decizia morală corectă."
 

Interviul complet: