ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un document incendiar de la Cotroceni arată că președintele României, Klaus Iohannis, nu a preluat nici până în prezent reședința sa oficială. 

Șeful statului nu și-a preluat reședința oficială de mai bine de un an. Într-un document oficial de la Cotroceni se arată că Iohannis nu s-a mutat la Vila Lac 3 pentru că nu a avut nicio "solicitare personală" în acest sens,, potrivit romaniatv.net.

Președintele României ar putea fi notificat în acest sens de către RAPPS, regie care se ocupă de administrarea unor astfel de reședințe ale demnitarilor. Până astăzi, președintele nu a avut niciun răspuns oficial referitor la această chestiune.

Invitat în emisiune la România TV, Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre eventuale amenajări legate de securitatea președintelui țării, care s-ar putea afla la originea nepreluării reședinței. "Ar putea fi vorba despre un adăpost special, de pildă, cum se întâmplă și în alte țări",  care ar trebui să fie amenajat, a adăugat jurnalistul.