ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalista Anna Brees, fostă reporteriță pentru BBC și ITV, actualmente militantă pentru un jurnalism independent/cetățenesc, a realizat un interviu exclusiv cu jurnalistul Mark Sharman, fostul șef al posturilor americane Sky News și ITV News. El se află în spatele desemnării unora dintre cei mai importanți prezentatori ai televiziunilor americane. El denunță faptul că „mass-media centrală și-a pierdut busola morală” și dovedește cu exemple clare faptul că presa americană cenzurează la modul sovietic orice mărturie despre reacțiile adverse ale „vaccinurilor” experimentale Covid.  

„Știu din mărturiile unor persoane că există angajați ai ITV cărora li s-a spus: nu veniți cu nici o relatare despre vătămări provocate de vaccinuri. De fapt, cineva chiar a fost amenințat cu pierderea locului de muncă, dar știu că la ziare angajații au încercat să corecteze textul, au încercat să-l echilibreze și au fost descurajați de șefi.
 
Și știu că și dumneavoastră ați prezentat o relatare a unei văduve a cuiva care a murit după ce a făcut injecția Covid. Așa i s-a spus de către medici, nu cred că s-a deschis încă o anchetă, dar relatarea a ajuns la ITV în această dimineață. Nici n-au vrut să audă despre așa ceva. Și eu, personal, am încercat să trimit câteva articole scrise de mine și nu mi-au fost primite nicăieri. Un medic a scris un articol foarte bun despre motivul pentru care NHS nu trebuie să continue să-și vaccineze personalul. Acesta a circulat pe la majoritatea ziarelor naționale și nu a fost preluat. Nu avem niciun apetit pentru așa ceva, e un subiect refuzat.

Așadar, da, consider că industria noastră, industria de comerț, cum prefer să-i spun, este vinovată, deoarece cred că sunt mulți jurnaliști în cadrul acestor organizații care știu că este greșit ce se întâmplă și, totuși, preferă să tacă; în egală măsură, sunt mulți medici care știu că este greșit ce se întâmplă și, totuși, preferă să tacă. Bănuiți de ce: de teamă să nu-și piardă locul de muncă, de teama de a se expune - nu sunt sigur, dar oamenii sunt în această situație”, a povestit Mark Sharman în dialogul său cu reporterul Anna Brees, între altele, după cum puteți audia în fragmentul următor. Interviul integral, după filmarea de mai jos. VIDEO:


Puteți urmări interviul integral pe pagina AgainstVaccinePassports.com (împotriva pașapoartelor de vaccinare) sau pe YouTube. VIDEO: