ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu vă fie rușine, și nici frică! 
 
De ce vă este frică și vă lăsați încălecați și birjăriți de netrebnici fără Credință? De ce uitați legiunile de țărani-soldați-eroi care ne-au îngrășat pământurile în toate locurile Țării? De ce vă uitați străbunii, bunii și părinții, pomeniți sau nu, care au făurit o Țară, în ciuda tuturor mai-marilor lumii?!
 
De ce uitați că ultima privire a Viteazului, trădat la Câmpia Turzii, a fost spre Dumnezeul cerului unei Țări pentru prima dată unificată?! De ce uitați că Brâncoveanu cel martirizat a umplut Țara  Românească de biserici și de școli, tot așa cum Ștefan v-a scris letopiseți pe zidurile de la Voroneț?!
 
De ce îi uitați pe Eminescu, pe Basarabi, pe Bălcescu, pe Iancu de sub gorun, pe Horea cel zdrobit pe roată ungurească și austriacă, pe Cuza, pe Kogălniceanu, pe Ecaterina Teodoroiu, pe mareșalii și generalii granițelor nostre, Prezan, Averescu, Antonescu, Eremia Grigorescu?!
 
Of, Doamne, lista e cuprinzătoare cât Țara, de români care și-au iubit și și-au apărat neabătut, cu focul inimii veșnic, ogorul și oborul, Crucea și Cerul, mormintele și soarele! Nu au toate sfintele mănăstiri și biserici atâtea candele și lumânări câte ar trebui aprinse pentru sufletul fiecăruia!   
 
Nu vă fie, mă, rușine, pentru că în spatele vostru vă stau sprijin toți cei pomeniți aici și mulți, mulți alții! Nu fiți, mă, nevolnici, că nu vă faceți voi de rușine, ci îi blestemați pe toți cei care s-au canonit cumplit să vă lase o Țară demnă și întreagă! Nu și-au plecat grumazul nici la turci, nici la austrieci, nici la nemți sau la ruși!
Ce drog blestemat vă paralizează mințile și vă îndeamnă să pășiți spre prăpastie? 
 
Nu mai lăsați toate liftele să vă spurce copii, străchinile, coliva și sfinții, colacii de sufletele celor duși și vinul împărtășaniei, nu-i mai lăsați să vă spurce viețile, Credința, Limba română, nu mai lăsați toate otrepele să vi-l răstignească iarăși pe Iisus!
Nu mai lăsați târfele tuturor apusurilor să-și bată joc de voi!
Fiți români, că nu e greu, cu Crucea în mână și Dumnezeu în suflet!