ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grupul lui Soroș va investi milioane de dolari pentru a aduna toate organizațiile progresiste în sprijinul lui Biden. Inițiativa are scopul de a stimula donatorii și activiștii progresiști care susțin deja planul inițial de 2 miliarde de dolari plus infrastructura lui Joe Biden. Tot în această direcție, o a doua fază a planului ar putea prevede un accent mai larg acordat domeniilor, precum sănătatea, economia sau clima, spune evz.

Directorul executiv al Open Society-SUA, fundație înființată de George Soroș, a relatat că „Fiecare inițiativă propusă de președintele Biden are un sprijin public larg...Un plan măreț nu se câștigă fără o luptă reală dusă până când ajunge fața poporului american". „Am văzut că reformele populare au fost demonizate anterior de partizani și interese speciale, iar noi nu vom lăsa ca acest lucru să se întâmple”, a continuat Tom Periello, directorul executiv.

Tot din partea unei rețele de donatori progresiști, Way to Win, fondată în 2016, cofondatorul Leah Hund-Hendrix a declarat că „Sperăm că acest efort din partea organizațiilor și a donatorilor va oferi administrației Biden și Congresului asigurarea că trebuie să meargă cât mai departe posibil și cât mai repede”.

În timp ce fundațiile progresiste se adună în jurul Administrației Biden, republicanii contestă fiecare plan al actualului președinte. Mitch McConell a afirmat că partidul său va lupta împotriva planurilor lui Biden în forma lor actuală la fiecare pas al drumului făcut de democrați.

Fundația principală a lui George Soroș, precum și grupul său advocacy 501 (c) 4, organizație non-profit, au promis deja 20 de milioane de dolari pentru a activa cât mai multe dintre organizațiile progresiste de bază care au preluat conducerea în opoziția agendei președintelui Trump.